+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Valkenswaard.
Laad meer vacatures

Onderhoudsmonteur Bierbrouwerij - 5 Ploegen Valkenswaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.900 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Stap in de wereld van bierbrouwen en word een belangrijk deel van ons team. Jouw taak is meer dan alleen monteur zijn. Je helpt mee aan het maken van topkwaliteit bier door storingen te vinden, onderhoud te doen en te zorgen dat alles goed werkt. Samen met andere monteurs werk je aan het verbeteren van het brouwproces. Je bent een echte smaakmaker en vernieuwer. Een unieke kans om bij te dragen aan iets speciaals. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij de uitdaging aangaan in een dynamische wereld waar bierbrouwen een kunst is en perfectie een vereiste, en ben je gepassioneerd om ervoor te zorgen dat de horeca blijft draaien? Lees dan snel verder! Hier ben je namelijk niet alleen een monteur; je bent een smaakmaker, een vernieuwer, en een cruciale speler in het creëren van bier van wereldklasse.

Je speurt naar storingen, voert onderhoud uit en voltooit preventieve taken om ervoor te zorgen dat onze brouwerij optimaal blijft presteren. Samen met een team van gedreven monteurs werk je aan het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen voor ons geliefde bier. Maar jouw rol gaat verder dan enkel problemen oplossen; je bent een visionair die voortdurend op zoek is naar manieren om het proces te verbeteren.



Gevraagd

Naast die monteur die van sleutelen houd beschik jij ook over de volgende aspecten:

  • Een MBO-werk- en denkniveau hebt, bij voorkeur in een technische richting.
  • Ervaring met mechanica en elektronica is een pré
  • Bereid bent om flexibel te werken in ons 5-ploegensysteem waardoor jij zelf veel vrije tijd hebt.


Aanbod

Bij deze organisatie krijg je de kans om niet alleen aan je eigen ontwikkeling te werken, maar ook aan die van de organisatie en je teamleden. Naast een competitief salaris bieden zij een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, zowel primair als secundair. Enkele voordelen zijn:

  • Een uitdagende functie in een gezellig team, met een 5-ploegendienst
  • Basissalaris tussen €3.000,- en €3.900,- bruto per maand, exclusief ploegentoeslag
  • 31% ploegentoeslag
  • De mogelijkheid om te werken bij een bedrijf dat zich richt op het worden van het beste bierbedrijf in een betere wereld
  • Door het werken in een 5-ploegensysteem heb je veel vrije tijd voor je hobby's, kinderen of eventuele eigen onderneming naast je geweldige functie.
  • Er wordt waarde gehecht aan een goede balans tussen werk en privé, en bieden ze een stimulerende omgeving waarin je zowel professioneel als persoonlijk kunt groeien.


Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie, bekend vanwege het brouwen van een bekend bier, is al lange tijd een belangrijke speler in de bierindustrie. Tegenwoordig maakt het bedrijf deel uit van een grotere organisatie en worden er verschillende grote biermerken geproduceerd. Met een team van circa 200 medewerkers zet deze brouwerij zich dagelijks in om hoogwaardige producten te leveren. Met trots zorgen ze ervoor dat hun assortiment van heerlijke bieren op tijd gereed is voor verzending naar diverse verkooppunten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in