+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Servicedeskmedewerker (Hengelo) Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.350 p/m

Vacature in het kort

In deze rol speel je een belangrijke rol bij het oplossen van problemen met openbare verlichting. Je krijgt elke dag verschillende meldingen, zoals storingen of vandalisme, en zorgt dat deze snel worden opgelost. Je werkt samen met monteurs en houdt de voortgang bij. Ook help je bij het plannen van werkzaamheden. Het werk is afwisselend en je moet goed kunnen samenwerken. Je doet ook administratief werk. Dit is een kans om in een team te werken en klanten blij te maken. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Je bent de spil in het proces van het oplossen van meldingen met betrekking tot onderhoudscontracten voor openbare verlichting. Dagelijks ontvang je verschillende meldingen, variërend van storingen tot vandalisme, en coördineer je de acties van de monteurs om deze problemen op te lossen. Als een melding direct kan worden opgelost, zorg je ervoor dat de monteurs hun taken uitvoeren via digitale systemen en bewaak je de voortgang van de werkzaamheden. Als een melding niet direct kan worden verholpen, analyseer je wat er nodig is en werk je indien nodig samen met de werkvoorbereider om de benodigde werkzaamheden te plannen. Je communiceert proactief met de klant volgens de contractuele afspraken om de melding op te lossen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van alle relevante informatie met betrekking tot schades, zodat de werkvoorbereiders op basis hiervan bestellingen kunnen plaatsen. Als er sprake is van een netwerkstoring, meld je dit in de portal van de netbeheerder en bewaak je de voortgang van de melding.

Je beheert meerdere contracten en werkt nauw samen met een vast team van monteurs om meldingen op te lossen. Naast het verwerken van meldingen, ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen van rapporten en het uitvoeren van administratieve taken zoals het verwerken van prestatiebonnen en het beheren van de e-mailbox. Je ondersteunt ook de werkvoorbereider bij het uitvoeren van bodemonderzoeken en het maken van KLIC-meldingen.

Het werk is zeer divers en vereist een nauwkeurige verwerking van data. Jouw inzet en samenwerking met het team zijn essentieel om onze klanten naar tevredenheid te bedienen. Nieuwsgierig geworden naar alle voorwaarden? Lees dan gauw verder!



Gevraagd

Je bent iemand die gedijt bij structuur en het creëren van overzicht is jouw passie. Je bent snel in het signaleren en aanpakken van problemen of knelpunten. Als er iets aan de hand is, aarzel je niet om de telefoon op te pakken en direct actie te ondernemen. Je bent in staat om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren zonder in de stress te schieten. Bovendien ben je een echte teamspeler en blink je uit in communicatie, of het nu gaat om het bellen van monteurs of het vriendelijk te woord staan van klanten. Nauwkeurigheid en precisie zijn voor jou van groot belang in je werk.

  • Je hebt minimaal een MBO 3/4 werk- en denkniveau en je bent in staat om snel vertrouwd te raken met diverse systemen, waaronder SAP, Liteweb, Moon & Luminizer.
  • Je hebt de wil om je de materie eigen te maken en je bent in het bezit van een rijbewijs B.


Aanbod

  • Een vast contract, waardoor je stabiliteit hebt in je baan.
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.500,- en € 3.350,-, afhankelijk van je opleiding en ervaring, waardoor je wordt beloond naar jouw vaardigheden.
  • De mogelijkheid om parttime en thuis te werken, waardoor je flexibel kunt zijn in je werkuren en werklocatie.
  • Een prettige werksfeer waar collega's altijd voor elkaar klaarstaan en successen worden gevierd, wat zorgt voor een positieve werkomgeving.
  • Een warm welkom met uitgebreide introductiedagen en een inwerktraject om je volledig thuis te laten voelen binnen ons bedrijf.
  • Veel ontwikkelmogelijkheden via onze Heijmans Academie en praktijkgerichte trainingen, waardoor je kunt groeien in je carrière.
  • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld de functie van werkvoorbereider, waardoor je jouw professionele ambities kunt waarmaken.
  • Een goede balans tussen werk en privé, waardoor je kunt genieten van een gezonde levensstijl.
  • Een vergoeding van € 500,- om jouw thuiswerkplek goed in te richten, zodat je comfortabel en efficiënt kunt werken vanuit huis.
  • Een smartphone en laptop, en tegen een zachte prijs zelfs de allernieuwste modellen, waardoor je altijd toegang hebt tot de benodigde technologieën.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal &ampTechniek, inclusief 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, waardoor je kunt genieten van voldoende rust en ontspanning.


Bedrijfsomschrijving

Je maakt deel uit van het Regiobedrijf Noord Oost Midden, waar ongeveer 140 collega's samenwerken aan diverse projecten. Binnen dit regiobedrijf zijn er twee belangrijke afdelingen: Grond, Weg & Waterbouw (GWW) en Techniek (E&I). Jouw focus ligt op de E&I-afdeling, waar ongeveer 40 medewerkers werkzaam zijn, waaronder monteurs, werkvoorbereiders en projectleiders.Op de E&I-afdeling werken jullie als een hecht team aan een breed scala aan projecten. Of het nu gaat om het oplossen van storingen, het plannen van onderhoudswerkzaamheden of het uitvoeren van nieuwe installaties, jullie pakken alles gezamenlijk aan. Jullie zijn voornamelijk actief op locaties in Veenendaal en Hengelo. Collegialiteit staat hoog in het vaandel, en overal binnen het bedrijf kunnen jullie op elkaar rekenen. Samen zetten jullie je in om de projecten succesvol af te ronden en streven jullie naar een optimale dienstverlening voor jullie klanten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in