+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlaardingen.

Planner service, mutatie en renovatie – Vlaardingen Vlaardingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 3.250 p/m

Vacature in het kort

Bowers B.V. zoekt een bouwkundig planner en administratief medewerker voor renovatie- en onderhoudsprojecten in Rotterdam. Je werkt aan het plannen en coördineren van deze projecten. Ook maak je rapportages en beheer je de projectadministratie. Je gaat aan de slag met een speciaal project: de renovatie van een historisch pand in het centrum. Hierbij speel je een belangrijke rol in het behouden van dit stukje geschiedenis. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Hé jij daar! Bowers B.V. is op zoek naar een bouwkundig planner en administratief medewerker die ons kan komen versterken op het gebied van renovatie en onderhoud in de regio Rotterdam. Ben jij een aanpakker met een bouwkundige achtergrond en heb jij affiniteit met onderhoud en renovatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als bouwkundig planner en administratief medewerker bij Bowers B.V. ben jij verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van uitdagende renovatie- en onderhoudsprojecten in de Rotterdamse regio. Wij zoeken iemand die communicatief sterk is en zich makkelijk kan bewegen binnen ons team van projectleiders en uitvoerders. Daarnaast ben jij een kei in het opstellen van rapportages en het beheren van de projectadministratie.

Een mooi voorbeeld van een uitdagend project waar jij als bouwkundig planner en administratief medewerker mee aan de slag gaat is de renovatie van een historisch pand in het centrum van Rotterdam. Dit pand is een prachtig voorbeeld van Rotterdamse bouwkunst en heeft een belangrijke rol in de geschiedenis van onze stad. Jij zorgt ervoor dat dit pand weer in oude glorie hersteld wordt en dat het ook in de toekomst behouden blijft voor de volgende generaties.



Gevraagd

– Minimaal MBO-opleiding bouwkunde of vergelijkbaar
– Ervaring met bouwkundige planning en administratie
– Uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels
– Goede organisatorische en probleemoplossende vaardigheden
– Gedetailleerd en accuraat in administratieve taken



Aanbod

– Een uitdagende en gevarieerde functie binnen een toonaangevend bouwbedrijf
– Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling
– Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
– Een dynamische werkomgeving met gemotiveerde collega’s

Ben jij een rasechte Rotterdammer die van aanpakken weet en altijd gaat voor het beste resultaat? Stuur dan vandaag nog jouw CV en motivatiebrief via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en wie weet word jij onze nieuwe bouwkundig planner en administratief medewerker op het gebied van renovatie en onderhoud. Heb je vragen over deze uitdagende functie? Bel dan voor meer informatie. We horen graag van je!



Bedrijfsomschrijving

Bouwen met jou. Zoek je een afwisselende baan in de bouw, infrastructuur en civiele techniek? Gespecialiseerd werk met inhoud, toekomst en doorgroeimogelijkheden, waarin je volkomen tot je recht komt? Voel je iets voor de uitdaging van afwisselende projecten, met de voordelen van een vaste baan? Ben je gemotiveerd en wil je bouwen aan je toekomst? Dan is Bowers op zoek naar jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in