+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlaardingen.
Laad meer vacatures

Leerling Autotechnicus Vlaardingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.100 - € 2.300 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Maintec bieden we een unieke kans voor jouw passie voor auto's en techniek. Met onze BBL-opleiding tot Autotechnicus leer je alles over het sleutelen aan voertuigen. Je start in een moderne werkplaats met een team van enthousiaste collega's. Je krijgt persoonlijke begeleiding en de kans om door te groeien. Tijdens de opleiding leer je zowel in de praktijk als op school. Maintec zorgt voor de kosten van de opleiding en biedt een goed salaris, reiskostenvergoeding en zelfs extra praktijktrainingen. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

🚗💥 Bij Maintec hebben we een geweldige kans die perfect aansluit bij jouw liefde voor auto's en techniek! 🛠️ Met onze BBL-opleiding tot Autotechnicus kun jij jezelf namelijk transformeren tot een volleerd monteur en dat terwijl je een fantastisch salaris verdient! 💰 Lees snel verder om erachter te komen hoe jij je droomcarrière in de autotechniek kunt beginnen!


Waar ga je werken?

Je stapt binnen bij een merkdealer van zowel lichte als zware bedrijfswagens. In de ultramoderne werkplaats vind je alle benodigde gereedschappen en een duidelijke indeling tussen de lichte bedrijfswagens en de trucks. 🚛 Je wordt verwelkomd door een team van gezellige collega's, variërend in leeftijd, maar allemaal met dezelfde passie: sleutelen aan voertuigen! 🛠️ Sommigen van hen zijn net als jij in opleiding, wat zorgt voor een stimulerende en ondersteunende werkomgeving. 🤝 Er is volop ruimte voor persoonlijke groei, en na het behalen van je diploma zijn er talloze mogelijkheden om door te groeien in je carrière! 📈 Bij Maintec staan we klaar om je te begeleiden gedurende dit hele traject en om samen met jou te kijken naar jouw toekomstige stappen! 🌟


Wat ga je doen?

Als leerling autotechnicus word je ondergedompeld in de wereld van lichte bedrijfswagens (busjes). Om 08:00 uur 🕗 loop je samen met het team van monteurs de mooie werkplaats in de omgeving van Vlaardingen op, waarna je samen met een collega de eerste klus van de dag beet pakt. In het begin zul je je vooral bezighouden met eenvoudige werkzaamheden, zoals het vervangen van banden, het controleren van de remdruk en het uitvoeren van inspecties volgens de beschikbare werklijsten. Maar, er is meer! Naarmate je vaardigheden groeien, krijg je de kans om je te verdiepen in complexere reparaties, zoals het opsporen en verhelpen van storingen in de brandstoftoevoer. Zo ontwikkel jij jezelf iedere dag een beetje meer tot een echte vakman in de autotechniek.🛠️ Theorie is ook een onderdeel van deze ontwikkeling en daarvoor duik je één dag in de week in de schoolbanken waar je de opleiding tot Autotechnicus volgt op mbo niveau-2 of 3! 📚


Wat verwachten wij van jou?

Om te kunnen schitteren tijdens dit werk- en leertraject, vragen wij het volgende van jou:

  • Een recent afgeronde VMBO-opleiding in een technische richting;
  • Enige ervaring met sleutelen aan voertuigen en kennis van gereedschap;
  • Dat we elke dag op je kunnen bouwen en je uiteraard ook op school je uiterste best doet;
  • Verder woon je in Vlaardingen of omgeving.

Heb jij al je diploma tot Autotechnicus op zak en zoek je een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan ook zeker en stap in de uitdagende wereld van de bedrijfsautotechniek. 🚀


Wat kun je van ons verwachten

Bij Maintec word je tijdens dit avontuurlijke werk- en leertraject uitstekend begeleid door ervaren monteurs die je alle kneepjes van het vak bijbrengen. 🙌 Maar dat is nog niet alles! Maintec dekt ook de kosten van je BBL-opleiding tot (eerste) bedrijfsautotechnicus, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. 💸 En natuurlijk krijg je een aantrekkelijk salaris vanaf dag één, variërend van € 1100,- tot € 2300,- bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd. 💼 En er is meer, we bieden ook een goede reiskostenvergoeding, zelfs als je met het openbaar vervoer reist! 🚌 Met persoonlijke begeleiding van je eigen praktijkmeester en een coach van Maintec, ben je verzekerd van succes bij het behalen van je diploma! 🎓 En als klap op de vuurpijl, een contract voor de duur van je opleiding en een vaste baan na het behalen van je diploma bij deze mooie merkdealer! 📝 Plus, extra praktijktrainingen gefinancierd door Maintec om van jou een echte topper in het vak te maken! 🚀



Bedrijfsomschrijving

MAINTEC - TECHNISCH UITZENDBUREAU
Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel. Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

LOKAAL WERKEN IN DE BUURT!
Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Lokaal Personeel' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

LEREN STOPT NOOIT
In het concept Leren & Werken leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

GRENZEN VERLEGGEND
Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'Internationaal Matching'.
Passie en trots
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in