+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Revit modelleur Weesp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons architectenbureau draait alles om het maken van unieke en duurzame ontwerpen. We werken aan verschillende projecten, van huizen tot kantoren. We houden van de natuur en gebruiken dit als inspiratie voor onze ontwerpen. In ons team is iedereen gelijk en helpen we elkaar. We vinden het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen werk en privé. Je kunt bij ons zowel op kantoor als thuis werken. Ook is er genoeg parkeerruimte en zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een getalenteerde Revit Modelleur met een passie voor architectuur en een oog voor detail? Wil je deel uitmaken van een informele en klein maar dynamisch en innovatief architectenbureau? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team!

Bij ons architectenbureau draait alles om het creëren van inspirerende, duurzame en functionele ontwerpen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Wij streven naar perfectie in elke fase van het ontwerpproces, van de eerste schets tot de laatste inrichtingsdetails. Onze projecten variëren van nieuwbouw tot renovatie, van particuliere woningen tot bedrijfshallen, en van retail tot kantoren. Wij putten inspiratie uit natuurlijke vormen en materialen en hechten veel waarde aan duurzaamheid en hoogwaardige detaillering.

Bij ons vind je een open en laagdrempelige sfeer zonder hiërarchie, waar iedereen zichzelf kan zijn en elkaar graag helpt. Wij hechten veel waarde aan een gezonde werk-privébalans, en overwerk komt hier zelden voor. Ons kantoor is voorzien van uitstekende parkeermogelijkheden en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om flexibel te werken, zowel op kantoor als vanuit huis.



Gevraagd

-         Minimaal 2 jaar ervaring als Revit Modelleur.

-         Afgeronde bouwkundige opleiding

-         Ervaring in zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

-         Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

-         Zelfstandig kunnen werken met Revit.

-         Bereidheid om verantwoordelijkheden op je te nemen, zoals klantcontact en projectbezoeken.



Aanbod

Wij bieden jou:

-         Een marktconform salaris, rekening houdend met de ArchitectenCAO.

-         Mogelijkheid tot een thuiswerkdag, na de inwerkperiode

-         Gezamenlijke lunches en buitenluchtvergaderingen bij goed weer.

-         Een gezellige, inspirerende werkomgeving zonder overwerkstress.

-         Uitzicht op persoonlijke en professionele groei binnen ons bureau.



Bedrijfsomschrijving

Ons architectenbureau, opgericht meer dan 10 jaar geleden, staat bekend om zijn innovatieve benadering van architectuur en design. Wij geloven in het creëren van ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam. Onze projecten variëren in omvang en complexiteit, maar ons streven naar excellentie blijft constant.Als Revit Modelleur bij ons bureau krijg je de kans om deel uit te maken van een gepassioneerd team van modelleurs en architecten. Je zult werken aan diverse en uitdagende projecten, waarbij je jouw Revit-vaardigheden kunt aanscherpen en kunt groeien als professional. Bovendien kun je bij ons een gezonde balans tussen werk en privé verwachten.Klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer nu en word een belangrijk onderdeel van ons toegewijde team! Samen zullen we de toekomst van architectuur vormgeven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in