+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

ZZP Revit Modelleur Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

In de rol van Revit Modelleur werk je aan projecten die de infrastructuur verbeteren. Je maakt deel uit van teams die streven naar veiligere, snellere en duurzamere reizen. Je ontwerpt verschillende constructies, zoals bruggen en tunnels, en speelt een belangrijke rol in het 3D-ontwerpproces. Je denkt actief mee over ontwerpkeuzes en werkt samen met experts om innovatieve oplossingen te vinden. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen in een team van digitale innovatie-experts. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als Revit Modelleur draag je bij aan de verbetering van de infrastructuur, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Je maakt deel uit van multidisciplinaire teams die zich bezighouden met integrale projecten, waarbij je samenwerkt aan het veiliger, sneller en duurzamer maken van reizen voor zowel mensen als goederen. In een team van vooraanstaande experts op het gebied van digitale innovaties staat jouw persoonlijke groei centraal.

Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij zowel kleine als grote ontwerpprojecten, variërend van bruggen en tunnels tot sluizen en andere civiele constructies. Binnen deze integrale projecten speel je een cruciale rol in het 3D-ontwerpproces.

Het actief meedenken over ontwerpkeuzes en uitvoerbaarheid is een essentieel onderdeel van jouw rol, waarbij je zorgt voor gedetailleerde en hoogwaardige ontwerpen. Samen met vakexperts onderzoek je voortdurend innovatieve mogelijkheden voor optimalisatie binnen verschillende ontwerppakketten, inclusief de mogelijkheden voor koppelingen tussen deze pakketten.

Daarnaast ontwikkel je tools en scripts en koppel je (3D-)informatiemodellen, die je gebruikt binnen een multidisciplinaire BIM-omgeving of integraal BIM-model. Kennisdeling en samenwerking staan centraal, niet alleen binnen je eigen team, maar ook met specialisten van andere afdelingen.

Als je wilt bijdragen aan de versnelling van digitalisering, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ruimte voor digitale ontwikkeling en stimuleren het creëren van innovatieve, digitale oplossingen voor onze processen.



Gevraagd

Je beschikt over uitgebreide ervaring met Revit Structure, een diploma in Civiele Techniek en aantoonbare ervaring als Revit-modelleur.



Aanbod

Deze ZZP opdracht voer je uit met tussenkomst van Continu Professionals.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand multidisciplinair ingenieursbureau dat voorop loopt in technologische innovatie en expertise. Het team bestaat uit hooggekwalificeerde ingenieurs, gespecialiseerd in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek en gerelateerde vakgebieden, die de drijvende kracht vormen achter baanbrekende projecten.De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een dynamische en collaboratieve omgeving, waarbij de synergie tussen diverse disciplines leidt tot holistische oplossingen. Hoewel autonomie wordt gewaardeerd, staat de kracht van samenwerking centraal.Of je nu een ervaren ingenieur bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een pas afgestudeerde met een passie voor technologie, dit bedrijf biedt een inspirerende omgeving waar innovatie en persoonlijke groei hand in hand gaan. Sluit je aan bij dit dynamische team en draag bij aan de toekomst van technologische vooruitgang.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in