+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wekerom.
Laad meer vacatures

Allround monteur Wekerom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FPM

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
FPM

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.900 p/m

Vacature in het kort

Hou je van sleutelen en zoek je een baan met veel afwisseling? Bij ons werk je met verschillende soorten machines, van verreikers tot trucks. We leren je graag alles, of je nu veel ervaring hebt of niet. In ons team is iedereen gelijk en helpen we elkaar. Je krijgt een goed salaris en we kijken samen naar wat voor jou het beste past. Werk en privé balans is belangrijk voor ons. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Sleutel er lekker op los!

Werk jij graag in een bedrijf met een nuchtere, Veluwse mentaliteit? Heb jij passie voor sleutelen en houd jij van afwisseling? Ga dan werken als allround monteur bij FPM bv in Wekerom!

Bij FPM gaan we voor de lange termijn. Loyaliteit en een familiaire sfeer zijn bij ons heel belangrijk. We investeren graag in jou en hopen dat jij ons team compleet gaat maken!

Wat wij doen? Wij repareren en onderhouden alles waar een motor in zit. Van verreikers, hoogwerkers en heftrucks tot kranen, trekkers, trucks en trailers. Echt alles komt langs!

Voor een groot gedeelte kopen wij tweedehands machines in en verkopen deze door aan handelaren of eindklanten. Daarnaast kunnen al onze klanten bij ons aan kloppen voor onderhoudsbeurten van hun machines.

Waarom jij bij ons wilt werken?

  • Afwisseling: Door ons werk komen alle machines wel eens een keer langs, elke keer in een andere conditie. Elke machine is weer een nieuwe uitdaging!
  • Veluwse mentaliteit: Iedereen is hier je en jij, binnen ons team staan we allemaal graag naast elkaar. Samen klaren we elke klus;
  • Ontwikkeling: Wij helpen iedereen bij ons om te ontwikkelen. Of je nu amper ervaring hebt of al 10 jaar in het vak zit, er is altijd wel iets nieuws te leren;
  • Uitstekend startsalaris: € 2.800 - € 3.900, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Flexibiliteit: De balans tussen werk en privé is heel belangrijk. In overleg is veel mogelijk!

Ben jij al enthousiast geworden? Lees snel verder of solliciteer direct en Neem voor meer info contact op met Gerolf (06-23593145/via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer over ons en deze functie!


Wat ga je doen?

Jij, als allround monteur, doet echt van alles. De ene keer maak je een machine klaar voor de handel en de andere keer ben je bezig met een 500 uren beurt voor een machine.

  • Veelal mechanisch werk, maar ook elektronische storingen oplossen;
  • Echt alle soorten machines komen langs;
  • Ook onze klanten en hun wensen variëren, wat zorgt voor nog meer afwisseling;
  • Daarbij hoort onderhoud aan machines voor klanten en de verhuurvloot ook tot de werkzaamheden;

Spreekt ons bedrijf en cultuur jou aan, maar geef jij meer de voorkeur aan een specialisme ontwikkelen in 1 merk? Klik dan hier om onze andere vacature te bekijken voor Verreikercentrum Midden-Nederland. Hier kan jij je ontwikkelen tot een echte Merlo specialist!


Wie zoeken we?

Het belangrijkste voor ons is dat je passie hebt voor sleutelen en binnen ons Veluwse team past! Ervaring als monteur is natuurlijk mooi meegenomen, maar niet vereist. Sleutel jij bijvoorbeeld al jaren aan je eigen scooter, quad of iets dergelijks? We leiden je graag op tot een echte monteur!


Over ons

Met een team van 17 man zijn wij gespecialiseerd in wereldwijde machinehandel, van aankoop tot verkoop van machines. Doordat wij een breed scala aan machines hebben, bieden wij voor elk probleem een oplossing. Naast veel machines, hebben wij ook veel kennis in huis. Deze kennis dragen we graag over aan jou!

Wil jij deel uitmaken van ons nuchtere team? Solliciteer direct of Neem voor meer info contact op met Gerolf (06-23593145/via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.)!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in