+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wijchen.
Laad meer vacatures

Startende monteur! Wijchen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

In een tijd waarin het vinden van je ideale baan een ware uitdaging is, staan we voor je klaar. Continu, jouw betrouwbare gids in de wereld van techniek, neemt de belangrijke taak op zich om jouw zoektocht naar de perfecte baan en werkgever efficiënt en moeiteloos te maken. Of je nu droomt van een internationale carrière als servicemonteur of liever je vakmanschap inzet op één vaste locatie, bij Continu zorgen we ervoor dat je de juiste keuze maakt!

Wij begrijpen dat het vinden van een baan die naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften geen sinecure is. Daarom hebben we een team van ervaren experts verzameld die speciaal voor jou klaarstaan. Met onze diepgaande kennis van de technische sector en ons uitgebreide netwerk van topwerkgevers, zorgen we ervoor dat jouw talenten en ambities perfect matchen met de juiste mogelijkheden.

Of je nu een avonturier bent die graag de wereld rondreist om complexe technische uitdagingen aan te gaan, of een toegewijde professional die liever zijn expertise op één plek inzet, bij Continu vinden we de ideale plek voor jou. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen, doelen en aspiraties, zodat we een gedetailleerd beeld krijgen van wat jou drijft en waar jij naar op zoek bent.

Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om de sleutel tot jouw professionele succes in handen te nemen. Laat Continu je begeleiden op jouw reis naar een lonende en bevredigende carrière in de technische sector. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek welke deuren wij voor jou kunnen openen!



Gevraagd

Ontvang jij dit jaar jouw diploma richting de techniek? Dan komen wij graag met jou in contact voor een kennismakingsgesprek.



Aanbod

Continu hanteert marktconforme arbeidsvoorwaarden in overleg met onze opdrachtgevers. Onze doelstelling van bemiddelen is dat jij als monteur tot de vaste kern gaat behoren van onze opdrachtgevers. Dit doen we met een Deta-vast constructie. Na een periode van ongeveer één jaar ga je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst. De adviseur van Continu begeleidt jou in deze periode en staat je altijd bij met raad en daad. Tevens is de adviseur van Continu jouw vertrouwenspersoon.



Bedrijfsomschrijving

Continu is als intermediair voor de Industrie altijd op zoek naar techneuten die werk willen maken van hun carrière. De adviseurs van Continu zijn dagelijks actief met vraagstukken op de arbeidsmarkt voor techneuten. Jaarlijks vinden honderden technici een werkgever via het netwerk van Continu en worden er dagelijks nieuwe arbeidsovereenkomsten afgesloten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in