+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Winterswijk.
Laad meer vacatures

Onkruidbestrijder Winterswijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Effect Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 p/m

Vacature in het kort

Hou je van buiten werken en wil je helpen met het schoonhouden van de omgeving? Dan is de baan als onkruidbestrijder iets voor jou. Je werkt in een team en gebruikt heet water om onkruid weg te halen. Ook maai je gras en snoei je planten. Het werk is afwisselend en je gebruikt verschillende gereedschappen. Je krijgt een goed salaris en als je goed werkt, kan je vast blijven. Ook krijg je extra geld voor overuren. Als je wilt, kan je hier ook leren en certificaten halen. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Werk jij het liefst iedere dag in de buitenlucht en draag je graag een steentje bij aan een onkruidvrije omgeving? Ben jij een echte aanpakker en rijd je graag op een tractor? Reageer dan snel op deze functie van onkruidbestrijder en wie weet start jij deze week nog bij deze leuke opdrachtgever die op zoek is naar versterking! 


Je nieuwe baan

Iedere dag ga je in een team van vier/vijf personen op pad op het onkruid te bestrijden in de omgeving van Winterswijk. Deze werkzaamheden verricht je door het gehele landschap, je loopt dus door woonwijken, langs winkelcentra en over sportaccommodaties. Het onkruid wordt bestreden met heet water, dit stopt direct de groei van het onkruid en zorgt ervoor dat het uiteindelijk afsterft. Je bent samen met een tractor chauffeer onderweg, de ene helft van de dag bedien jij achter de watertank de slang waar het hete water uitkomt en de andere helft van de dag bestuur jij de tractor (indien je een T rijbewijs hebt of bereidt bent om deze te behalen). De andere werkzaamheden die je bij deze opdrachtgever kunt uitvoeren bestaan uit het maaien van grasvelden, het knippen/snoeien van hagen en het schoffelen van perken. Volop afwisseling in je werkzaamheden dus, wie wil dat nou niet!  


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is sinds 2016 actief in het onderhoud van groot groen in de regio van Winterswijk. Inmiddels verricht onze opdrachtgever voor meer dan 300 klanten het onderhoud van groot groen, deze klanten bestaan uit particulieren, bedrijven en gemeenten. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met goed onderhouden en nieuw materieel, de nieuwste technieken worden ingezet om de leefomgeving zo goed mogelijk te onderhouden. In kleine teams werkt deze opdrachtgever iedere dag weer aan het onderhouden van de openbare ruimte, deze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bestrijden van het onkruid in de zomer. Laat jij zien dat je graag wilt en gemotiveerd bent? Dan werkt deze opdrachtgever erg graag mee aan je persoonlijke ontwikkeling! 


Wat we jou bieden
  • Een aantrekkelijk salaris dat kan uitgroeien tot € 2.900! (afhankelijk van ervaring)
  • Een vast dienstverband bij goed functioneren 
  • Een fatsoenlijke kilometervergoeding voor woon- werkverkeer 
  • Mogelijkheid tot het behalen van certificaten, diploma's en rijbewijzen 
  • Extra toeslag voor overwerkuren! 
Jouw kwaliteiten
  • Je werkt graag iedere dag in de buitenlucht! 
  • Een T rijbewijs is een pré (of je wil deze graag behalen!) 
  • Je bent gemotiveerd en schuwt fysiek werk niet 
  • Je werkt graag in teamverband maar vind alleen werken ook geen probleem
  • Je bent op korte termijn inzetbaar! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in