+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.

Senior Maintenance Engineer - EQUANS Infra & Mobility B.V Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Wil je van tender tot realisatiefase betrokken zijn bij de levenscyclus van technische installaties zoals bruggen, sluizen, tunnels en waterkeringen? Heb je graag inbreng in de strategie en ben je goed in het onderhouden van contacten?


De functie

Je focust je op de cyclus van onderhoudsoptimalisatie van technische installaties van infrastructurele werken. Dat doe je vooral door het opzetten, het standaardiseren en het optimaliseren van onderhoudsconcepten. Je bent van de tenderfase tot en met de invulling van het contract betrokken. Daarnaast zorg je voor het ontwikkelen en borgen van onderhoudskennis, onder meer door opleidingen te geven. Je bent veel onderweg om diverse objecten in lopende en nieuwe beheer- en onderhoudscontracten te bezoeken en onderhoudt goede contacten met de opdrachtgevers, engineers en monteurs. Zo beschik je steeds over relevante, actuele kennis waarmee - in combinatie met onderhoudsmanagementsystemen - het voorspellen van onderhoud eenvoudiger wordt. 



Gevraagd

Je hebt goede adviesvaardigheden, bent analytisch sterk en van nature nieuwsgierig. Daarnaast ben je communicatief sterk, flexibel en stressbestendig. Bovendien heb je affiniteit met infrastructuur. Verder:

  • Heb je een technische studie afgerond op hbo- of wo-niveau
  • Heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Heb je ervaring met FMECA/ RCM/ Faulttree-methodieken en basiskennis van RAMS
  • Kun je werken met onderhoudsmanagementsystemen
  • Bezit je kennis over onderhoudsprocessen en continu verbeteren met PDCA


Aanbod

Een uitstekend salaris met een maximum van € 6500 per maand + 30 vakantiedagen. Verder kun je hybride werken, met een minimum van twee dagen op kantoor. Ook krijg je een auto van de zaak, laptop en telefoon.



Bedrijfsomschrijving


Equans is wereldwijd marktleider in technische dienstverlening en actief in het hart van de energietransitie, de digitale transitie en de industriële transitie. Het bedrijf werkt aan omvangrijke en complexe infrastructurele projecten door heel Nederland, van sluizen en tunnels tot waterkeringen en windparken. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpt Equans opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Het bedrijf ontwerpt, installeert, realiseert, onderhoudt en adviseert over technische installaties. Constant verbeteren, innovatie en efficiëntie staan daarbij voorop. In Nederland telt het bedrijf 5.500 medewerkers op 29 locaties. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van het succes.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in