+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.

Senior Cost Engineer Maintenance - EQUANS Infra & Mobility B.V Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij de gedreven Maintenance Engineer met interesse voor cijfers en kosten?


De functie

Op werklocatie Zaandam of Dordrecht ben jij een belangrijke schakel in het voortraject van nieuwe projecten. Jouw invloed is van onschatbare waarde voor het bedrijf, want je hebt een directe impact op het bedrijfsresultaat. In deze functie werk je samen met tenderteams en heb je contact met klanten. Je onderhoudt korte lijnen met andere afdelingen, zoals commercie, (maintenance) engineering en inkoop.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van calculaties en offertes die perfect aansluiten bij de wensen en eisen van de klant. Je weet als geen ander de balans te vinden tussen functionaliteit en prijs. Bij alles wat je doet, haal je het beste uit jezelf en dat is te merken. Zo vertaal je klantvragen- en eisen moeiteloos naar technische oplossingen, voer je calculaties en nacalculaties uit en verzorg je functionele specificaties voor toeleveranciers.

 

Maar dat is nog niet alles. Jij gaat ook geen uitdaging uit de weg en neemt vol enthousiasme deel aan integrale tenderteams met onze partners. Je ondersteunt bij het schrijven van offertes en verbindt de interne organisatie op een prettige en professionele manier. Kortom, je bent een echte teamspeler die altijd het beste uit zichzelf en anderen haalt.



Gevraagd

 We zoeken iemand met communicatieve en klantgerichte vaardigheden. Ook beschik je over:

  • hbo werk- en denkniveau
  • kennis en ervaring met onderhoudscalculaties en contracten
  • kennis van maintenance engineering
  • affiniteit met de infrasector


Aanbod

Bij Equans krijg je vrijheid, kansen om jezelf te ontwikkelen en een werkomgeving waar jouw mening telt. Wat betreft het salaris gaan we graag het gesprek aan wat realistisch past bij jouw wensen. Daarnaast is het secundaire pakket goed te nemen met bijvoorbeeld 38 vakantiedagen, een mobiliteitspas of auto, pensioen en flexibele werktijden.



Bedrijfsomschrijving


Equans is wereldwijd marktleider in technische dienstverlening en actief in het hart van de energietransitie, de digitale transitie en de industriële transitie. Het bedrijf werkt aan omvangrijke en complexe infrastructurele projecten door heel Nederland, van sluizen en tunnels tot waterkeringen en windparken. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpt Equans opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Het bedrijf ontwerpt, installeert, realiseert, onderhoudt en adviseert over technische installaties. Constant verbeteren, innovatie en efficiëntie staan daarbij voorop. In Nederland telt het bedrijf 5.500 medewerkers op 29 locaties. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van het succes.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in