+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.
Laad meer vacatures

Technisch servicemedewerker Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.532 - € 3.084 p/m

Vacature in het kort

In deze functie als Technisch Medewerker Koffiemachines speel je een belangrijke rol bij het repareren en onderhouden van huishoudelijke koffiemachines. Je werkt zelfstandig en in een team, met veel aandacht voor detail. Je krijgt persoonlijke begeleiding en training van ervaren monteurs, waardoor je veel kunt leren. Het werk is in een moderne omgeving met goede apparatuur. Plus, elke dag kun je genieten van lekkere koffie! Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als Technisch Medewerker Koffiemachines ben je de belangrijkste schakel in het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan diverse huishoudelijke koffiemachines. In deze rol combineer je zelfstandig werken en werken in teamverband, waarbij nauwkeurigheid en oog voor detail essentieel zijn. Je krijgt de unieke kans om jezelf te ontwikkelen binnen een team van 16 collega's, waar persoonlijke begeleiding en training door ervaren monteurs centraal staan. Deze rol biedt een veelzijdige werkomgeving in een moderne setting, waar je een ergonomische werkplek krijgt met alle benodigde gereedschappen. Door intensieve begeleiding en training leer je alle aspecten van koffiemachines grondig kennen. Of je nu liever samenwerkt of zelfstandig opereert, hier krijg je de ruimte om beide aanpakken te ontwikkelen. En mocht je ambitie hebben om door te groeien, hier kan dat! Wanneer er intern verschuivingen plaatsvinden of er is sprake van groei binnen het bedrijf, bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar de buitendienst.


Wat wij bieden
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Persoonlijke begeleiding en opleiding door ervaren monteurs
  • Een goed inwerktraject, zodat je zelfstandig onderhoudswerkzaamheden kunt uitvoeren aan koffiemachines.
  • Dagelijks genieten van heerlijke versgemalen koffiespecialiteiten
Wat wij vragen
  • Een afgeronde LTS-E of MBO Mechatronica opleiding of ervaring met technisch werk, zoals het uit elkaar halen van huishoudelijke apparaten, laptops en/of telefoons.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • In het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te behalen.
  • Je hebt een service- en klantgerichte instelling met oog voor detail.
  • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar
Over het bedrijf

Dit bedrijf is een pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines. De opgedane ervaring en expertise wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca. Deze internationale organisatie heeft zich gevestigd met kantoren in verschillende landen zoals in Nederland, Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Australië, Zweden en Zuidoost-Azië.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in