+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Contractmanager Grote Contracten Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Polanski & Partners

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Polanski & Partners

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 6.000 p/m

Vacature in het kort

Als Contractmanager Werktuigbouwkunde speel je een belangrijke rol bij het beheren van grote contracten voor onderwijs en overheid. Je bent verantwoordelijk voor het technische en financiële deel van deze projecten. Je werkt samen met collega's en geeft leiding aan een team. Je krijgt de kans om aan indrukwekkende projecten te werken en jezelf verder te ontwikkelen. Plus, er zijn mogelijkheden voor extra training. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Functieomschrijving:

Als Contractmanager Werktuigbouwkunde bij onze prominente totaalinstallateur in de regio Amersfoort, speel je een centrale rol in het beheren van grote, landelijke utiliteitscontracten. Dit betreft onder meer contracten voor onderwijsinstellingen en uitgebreide overheidsprojecten. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de werktuigbouwkundige aspecten van deze contracten, terwijl je ook intensief samenwerkt met collega-contractmanagers van andere disciplines.

In deze rol ben je financieel, technisch en operationeel eindverantwoordelijk voor de voortgang van de contracten. Je bewaakt het budget, zorgt voor het nakomen van afspraken en fungeert als het primaire aanspreekpunt voor opdrachtgevers, waarbij je advies geeft over technische vraagstukken. Je commerciële ervaring stelt je in staat om meerwerk en nieuwe contracten binnen te halen. Ook heb je een leidinggevende rol over servicemonteurs, servicetechnici en werkvoorbereiders.


Arbeidsvoorwaarden:
  • Een salaris: €5000 - €6000 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Werk aan grote, landelijke utiliteitsprojecten;
  • Ruimte voor eigen ondernemerschap binnen de organisatie;
  • Diverse mogelijkheden voor opleiding en professionele groei.
Gezocht profiel:
  • Hbo werk- en denkniveau in Werktuigbouwkunde;
  • Ervaring als Contractbeheerder of Contractmanager;
  • Ervaring met contracten met een financiële omvang vanaf €1.000.000;
  • Ambitie om het team naar een hoger niveau te tillen.
Waar ga je werken?

Je wordt onderdeel van een grote totaalinstallateur, gespecialiseerd in utiliteitsprojecten met aanzienlijke installatiewaarden tussen €10 en €150 miljoen. De organisatie biedt uitgebreide opleidingsmogelijkheden en staat bekend om haar gezellige, informele werksfeer, inclusief regelmatige teamuitjes.


Meer weten of gelijk solliciteren?

Polanski is dé specialist in de installatietechniek, bouw en duurzame energie. Of je nu op zoek bent naar betere arbeidsvoorwaarden, meer uitdaging of gewoon toe bent aan een nieuw avontuur, Polanski is jouw schakel bij het vinden van een nieuwe baan. Al 13 jaar brengen wij mensen verder in techniek. Wij kennen onze relaties door en door en staan voortdurend in contact. Wij weten wat jij zoekt, wat er speelt in de branche en op die manier hebben wij de beste kansen voor jou in de markt.

Is dit dé uitdaging die perfect aansluit op jouw behoeften en ambities? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of kom in contact met Teun en ontdek welke kansen er zijn binnen jouw regio.


Korte omschrijving:
Als Contractmanager Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor grote, landelijke utiliteitscontracten met een installatiewaarde oplopend tot €150 miljoen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in