+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Contractmanager Leveranciersmanagement - RHDHV Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van samenwerken en wil je bijdragen aan een betere wereld? Dan is deze vacature iets voor jou. Je gaat aan de slag met het bieden van de beste service en zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn. Dit werk geeft je de kans om echt iets goeds te doen. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Krijg jij energie van het bouwen aan echte samenwerking? Ga je altijd voor optimale dienstverlening en klanttevredenheid? En wil je dat ook nog doen bij een organisatie die impact maakt op een betere wereld? Lees dan verder, dit is de vacature die jij zoekt!



Gevraagd

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de contractdoelstellingen met onze leveranciers. Dit doe je door in de uitvoeringsfase van een contract de naleving te bewaken van alle in het contract vastgelegde verantwoordelijkheden, verplichtingen, procedures, afspraken, voorwaarden en tarieven. Daarnaast los je onduidelijkheden, tegenstrijdigheden en hiaten op, beheers je de met het contract gepaard gaande risico’s en manage je contractwijzigingen. Op basis van je ervaring in de rol van contractmanager draag je bij aan de totstandkoming van nieuwe contracten.



Bedrijfsomschrijving

Wat je meebrengtEnergie, lef en persoonlijkheid met hart voor een duurzame toekomst;Minimaal HBO werk- en denkniveau met affiniteit voor techniek;Minimaal 5 jaar ervaring in een relevante functie;Deskundigheid op je vakgebied, die je inzet voor je eigen functioneren en het team;Klant- en resultaatgerichtheid. Je signaleert en onderzoekt de behoeften van de klant en onze eigen beheerorganisatie en bent in staat die via concrete plannen om te zetten in de gewenste resultaten;Goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om de boodschap af te stemmen op de doelgroep. Zowel mondeling als schriftelijk;Structuur, organisatie- en planningsvermogen;Je werkt in teamverband en neemt initiatief in de ontwikkeling en het gezamenlijk succes van het team.ArbeidsvoorwaardenEen goed salaris oplopend tot wel € 5.000 bruto per maandAantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAOAandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftesDoorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepteEen leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professionalInfo over het bedrijfRoyal HaskoningDHV is een wereldwijd ingenieurs, projectmanagement en consultancy bedrijf, met 6.000 collega's verspreid over 140 landen. Samen werken we aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, onze leefomgeving en de economie. Met de Business Line Industry & Buildings bedienen we een brede, internationale markt. Samen met onze opdrachtgevers plaatsen we projecten in een breder perspectief en creëren we omgevingen waarin mensen zich prettig voelen, waar ze willen verblijven, leren, onderzoeken, werken en herstellen.De afdeling Asset Management richt zich op opdrachtgevers die de wens hebben om hun Asset Management organisatie ten aanzien van hun non-core assets, zoals civiele infrastructuur, gebouwen en gebouw gerelateerde installaties te verbeteren. Wij voeren namens de eigenaar Asset Management uit van fysieke assets. Dit doen we met ons ISO 55000 gecertificeerde Asset Management Systeem. Daarnaast adviseren wij over het professioneel inrichten van Asset Management organisaties en hun informatiemanagementsystemen.Je wordt straks onderdeel van het Operations Office. Operations Office heeft tot doel de uniformiteit van werken over de verschillende Asset Management contracten te bevorderen, de performance te analyseren en verbeteren en levert onder andere de contractmanagement capaciteit aan de diverse Asset Management contracten. Binnen die contracten is de contractmanager samen met technisch beheerders en projectmanagers verantwoordelijk voor de actuele en complete uitvoering van de overeenkomsten met onze leveranciers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in