+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.

Contractbeheerder Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.810 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Hou je van afwisseling en praat je makkelijk met verschillende mensen? Dan is deze baan iets voor jou. Je leidt een team dat zorgt voor tevreden klanten. Je werkt samen met verschillende soorten klanten, zoals vastgoedbedrijven en zorginstellingen. Jouw taak is ervoor zorgen dat alles goed loopt en dat klanten blij zijn. Je bouwt goede banden op met klanten en helpt hen met advies. Ook kijk je hoe het beter kan en zoek je nieuwe kansen om te groeien. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij degene die het leuk vindt om meerdere ballen in de lucht te houden? En kan jij goed communiceren met verschillende lagen binnen een project? Lees dan snel verder.

Als leidinggevende van een klantteam ben jij de drijvende kracht achter de operationele en financiële prestaties, evenals de klanttevredenheid. Samen met jouw team van werkvoorbereiders, monteurs en beheertechnici zorg je voor een uitmuntende service die aansluit bij de behoeften van onze klanten, variërend van vastgoedpartijen tot zorginstellingen en gemeenten. Jouw rol omvat het beheer en de realisatie van klantgerichte beheercontracten, waarbij je fungeert als het primaire aanspreekpunt voor de opdrachtgevers in jouw portefeuille.

Je bouwt en onderhoudt sterke relaties met klanten, waarbij je zowel commerciële als operationele zaken afhandelt en hen voorziet van deskundig advies. Door middel van effectieve nazorg streef je naar langdurige samenwerkingen en het uitbreiden van contracten. Je waarborgt een nauwkeurige projectadministratie, doet juiste prognoses en rapportages en identificeert en benut commerciële mogelijkheden om de groei van de organisatie te bevorderen.



Gevraagd

We zijn op zoek naar een overtuigende en enthousiaste persoonlijkheid die ons kan helpen bij het zetten van de volgende stap. Jij hebt de capaciteit om anderen te inspireren en positief te beïnvloeden. Betrokkenheid, communicatieve vaardigheden, daadkracht en proactiviteit zijn eigenschappen die jou kenmerken. We verwachten dat je:

  • Minimaal een Hbo-diploma hebt
  • Meerdere jaren ervaring hebt als contractbeheerder binnen een (service) organisatie in de technische sector
  • Bekend bent met het beheren van onderhoudscontracten


Aanbod

Bij Unica geloven we in de kracht van onze medewerkers en investeren we in jouw professionele ontwikkeling. Je krijgt de kans om te groeien, te leren en jezelf te overtreffen, zowel in technische vaardigheden als in dienstverlening. We bieden je:

  • Maximaal € 5810,- bruto per maand (op basis van 40 uur), afhankelijk van jouw expertise. Daarnaast ontvang je een bonus omdat je deelt in de winst door onze winstdelingsregeling
  • Je krijgt de beschikking over een representatieve leaseauto
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen om te ontspannen en te genieten
  • Uitstekende pensioenregeling via het Pensioenfonds
  • Toegang tot een breed scala aan opleidingen en cursussen
  • Ruime doorgroeimogelijkheden waarbij wij graag invulling geven aan jouw persoonlijke ambities


Bedrijfsomschrijving

Bij ons, Building Services, staat het beheer en onderhoud van alle gebouwgebonden installaties centraal. We streven ernaar om onze klanten een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving te bieden. In ons team in Hoevelaken, bestaande uit ongeveer 70 toegewijde medewerkers, werken we dagelijks aan praktische oplossingen die onze klanten tevreden stellen. Onze reputatie wordt gekenmerkt door openheid, eerlijkheid, nuchterheid en een sterke teamspirit.Hoewel we deel uitmaken van het slagvaardige netwerk van Unica, koesteren we lokaal ondernemerschap, wat ons in staat stelt om flexibel en snel te handelen in de regio. Bij Unica geloven we in een diverse en inclusieve werkomgeving waar eigenaarschap en ondernemerschap hoog in het vaandel staan.Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan onze missie? Solliciteer vandaag nog!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in