+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

EMVI Coördinator Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kracht Recruitment

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Kracht Recruitment

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Als EMVI Coördinator is jouw doel het winnen van tenders. Om ervoor te zorgen dat opdrachtgevers kiezen voor deze aannemer, dient er een winnende strategie en bijbehorend plan op tafel te komen. Voor zowel de strategie als het plan ben jij samen met de andere leden van het tenderteam verantwoordelijk. Om dit te bereiken analyseer je de klantvraag en alle beschikbare documenten. Samen met je collega’s stel je kritische vragen en breng je kansen en risico’s in kaart. Bij de specialisten binnen de organisatie verzamel je de juiste technische informatie. Dit vraagt veel coördinatie, communicatie en planning.



Gevraagd

Voor deze functie beschik je over een HBO werk- en denkniveau. Je bent klantgericht en analytisch. Je bent communicatief ijzersterk en weet communicatie naadloos aan te passen aan de behoeften van de klant. Daarbij heb je een commerciële, ondernemende en resultaatgerichte instelling. Tevens heb je affiniteit met de buitenruimte en met techniek.



Aanbod

Deze functie biedt je een uitdagende en afwisselende baan waarbij je een belangrijke rol speelt in het binnenhalen en realiseren van mooie projecten. Je werkt met competente en leuke collega’s die de cultuur en sfeer als zeer prettig omschrijven. Daarnaast kun je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.



Bedrijfsomschrijving

Deze aannemer is een grote en landelijk actieve speler op het gebied van de openbare ruimte, met hierbij kennis en ervaring op de disciplines groen, infra, water en sport. Met meer dan 10 vestigingen staat het bedrijf altijd dicht bij haar klanten. Hierbij staan ze bekend om grote onderhoudscontracten. Dynamiek en resultaatgerichtheid zijn waarden die belangrijk zijn voor de cultuur van het bedrijf, evenals samenwerking en communicatie. Medewerkers ervaren het werken voor deze aannemer als zeer prettig.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in