+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breukelen.
Laad meer vacatures

Projectleider Breukelen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Actief Werkt!

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Wij zoeken een gedreven Projectleider die van aanpakken weet en graag samenwerkt met verschillende teams. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het succesvol afronden van projecten, van planning tot financien. Je houdt alles goed in de gaten en lost problemen snel op. Je werkt in een team dat trots is op zijn werk en waar iedereen klaarstaat om elkaar te helpen. Je krijgt de kans om aan unieke projecten te werken en veel vrijheid en verantwoordelijkheid te nemen. Plus, je krijgt een telefoon, laptop en auto van de zaak. Benieuwd naar de mogelijkheden die deze functie biedt? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de ervaren en praktisch ingestelde Projectleider die moeiteloos meerdere projecten tegelijkertijd doeltreffend en efficiënt kan afronden? Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het behalen van ambitieuze planningen en financiële doelstellingen. Je bent bedreven in het managen van diverse belanghebbenden en houdt voortdurend de vinger aan de pols, zowel binnen teams als in de interactie met opdrachtgevers. Je weet vakkundig om te gaan met onvoorziene uitdagingen. Sluit je aan bij ons enthousiaste team en solliciteer nu!

Wij zijn op zoek naar een gedreven Projectleider die nauw samenwerkt met de ontwerp-, productie- en uitvoeringsteams om onze projecten doeltreffend en efficiënt te realiseren. Als eindverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor het succesvol afronden van projecten binnen strakke planningen en financiële doelstellingen. Je coördineert meerdere projecten tegelijkertijd en bewaakt de voortgang op verschillende fronten, zoals tijd, budget, kwaliteit, kansen en risico's. Het leiden van diverse stakeholders is jouw tweede natuur en je houdt voortdurend de vinger aan de pols, zowel binnen de teams als in de interactie met onze opdrachtgevers. Voor jou is dit cruciaal om de voortgang en het succes van de projecten te waarborgen. Je bent bedreven in het oplossen van onvoorziene uitdagingen, waardoor de continuïteit van de projecten nooit in gevaar komt. Deze vacature biedt een unieke kans door middel van detachering voor een periode van 7 maanden. 

Je taken omvatten onder andere:

  • Effectieve communicatie met alle betrokken afdelingen.
  • Contractmanagement per opdrachtgever.
  • Bewaking en sturing van budget, planning en kwaliteit.
  • Identificeren en oplossen van afwijkingen en knelpunten, inclusief de afhandeling van meer- en minderwerk.
  • Actieve deelname aan het ontwerpproces.
  • Uitdragen van het veiligheidsbeleid en actieve betrokkenheid hierbij.
Over het opdrachtgever

Onze opdrachtgever bevindt zich momenteel in een dynamische groeifase en ondergaat de transitie van een productiegerichte naar een projectgeoriënteerde organisatie.

Met een platte structuur en directe communicatielijnen bestaat het team uit 65 toegewijde professionals die een informele werksfeer koesteren. In deze omgeving is iedereen gedreven, betrokken en draagt zelf verantwoordelijkheid.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in lichte constructiewerken voor de infrastructuur. Ze verzorgen het volledige traject, van ontwerp tot productie en realisatie van diverse constructies, zoals leuningen, randconstructies, bruggen, liftschachten, bordessen, wandbeplating en anti-vandalismeschermen. Hierbij maken ze gebruik van een breed scala aan materialen, zoals (corten)staal, aluminium, roestvrij staal, glas, hout en composiet. De kracht van hun werk ligt in de unieke aanpak van elk project, waarbij elk eindproduct op maat wordt ontworpen en vervaardigd. Onze onderneming geniet een uitstekende reputatie vanwege de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid die we leveren.


Wat wij jou bieden

Een impactvolle rol in een groeiende en dynamische organisatie waarin jíj het verschil kunt maken én:

  • gaat werken in een leuk team, met unieke projecten.
  • veel afwisseling, vrijheid, ruimte en vertrouwen
  • een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring (indicatie 3.000 – 5.000 euro per maand)
  • telefoon, laptop en auto van de zaak. 
  • een detacheringscontract voor de duur van het project. 
Wat vragen wij van je

Als ervaren Projectleider onderscheid jij je door je uitstekende communicatieve vaardigheden en je vermogen om soepel te schakelen tussen verschillende situaties. Je weet je communicatiestijl naadloos aan te passen aan de behoeften van zowel opdrachtgevers als collega's. Een sterke assertiviteit kenmerkt jouw aanpak, waardoor je te allen tijde goed geïnformeerd bent en verrassingen weet te voorkomen.

Je leiderschap en ondernemerschap vormen de kern van je werkwijze. Proactiviteit, resultaatgerichtheid en een sterk gevoel van verantwoordelijkheid kenmerken jou als professional. Als teamspeler zoek je actief de samenwerking op met collega's.

aarnaast beschik je over:

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen een projectorganisatie.
  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in civiele techniek, (werktuig)bouwkunde of bedrijfskunde.
  • Betrokkenheid, communicatieve vaardigheden en besluitvaardigheid.
  • Bezit van VCA VOL of de bereidheid om dit te behalen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in