+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Planner Hang- en Sluitwerk Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WerkTalent

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
WerkTalent

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie als planner in het Projectteam Hang- en Sluitwerk speel je een belangrijke rol. Je zorgt dat alles op rolletjes loopt, van het plannen van onderhoud tot het oplossen van spoedstoringen. Samen met je team werk je aan de veiligheid van deuren en sloten. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen door opleidingen en cursussen. Ook zijn er leuke extra's zoals teamuitjes en vrijdagmiddag borrels. Een afwisselende baan waar je elke dag nieuwe dingen leert en doet. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij al wat ervaring als planner en heb jij affiniteit met techniek dan is dit een mooie kans voor jou.

Dit ga je doen

Als planner binnen het Projectteam Hang- en Sluitwerk ben jij de spil die ervoor zorgt dat onze planning soepel verloopt, waardoor onze klanten elke dag zonder zorgen hun deur achter zich dichttrekken. Je dag begint met het doornemen van de onderhoudsmail en het plannen van afspraken met klanten voor onderhoudswerkzaamheden. Vervolgens stem je af met je collega’s van de buitendienst om te zien welke klanten ingepland moeten worden voor installatie of reparatie van hang- en sluitwerk. Natuurlijk houd je ook rekening met regulier onderhoud voor onze klanten. Tijdens je werkdag kan het voorkomen dat een planning moet worden aangepast vanwege een spoedstoring, en jij staat paraat om hier direct op in te spelen en een passende oplossing te vinden. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze klanten geen omkijken hebben naar de veiligheid van hun deuren en sloten, en dat alles soepel verloopt in een gezellige werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.


Dit krijg je
  • Een bruto maand salaris tussen de €2400,- en €3500,- afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • De mogelijkheid om verschillende opleidingen en cursussen te volgen die aansluiten binnen jouw functie
  • Verschillende teamuitjes en vrijdagmiddag borrels
  • Een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is!
Dit ben je
  • In het bezit van eigen vervoer
  • MBO werk en denk niveau
  • Regelmatig beschikbaar op zaterdag
  • In het bezit van een rijbewijs B of vervoer om op locatie te kunnen komen
  • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Hier ga je werken

Deze toffe organisatie is al 90 jaar een belangrijke speler op de markt voor bouw, infra en productie bedrijven door heel Nederland. Deze groothandel heeft alles op het gebied van ijzerwaren, machines, werkkleding, gereedschappen, schoonmaakspullen, kantoor artikelen en nog veel meer! Naast dat deze organisatie een uitgebreid assortiment heeft zijn zij ook erg meegaand met hun personeel en willen ze er ook graag voor zorgen dat jij blijft groeien in jouw functie. Verder heeft de organisatie 3 verschillende vestigingen door heel Nederland waar zij hun klanten zo goed mogelijk proberen te voorzien van hun wensen en behoeften. Graag komen ze met jou in contact om kennis te maken en alles te vertellen over de functie en hun organisatie.


Interesse?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen wij heel graag jouw sollicitatie! Wij van WerkTalent doen de eerste wervingsgesprekken en nodigen je daarom graag uit bij ons op kantoor in Zevenhuizen voor een kennismakingsgesprek met een kop koffie of thee.

Heb je vragen over het bedrijf of de vacature? Neem dan gerust contact met ons op. Ik ben bereikbaar via 0645181680 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in