+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Coördinator Planning Projecten Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Be a hero

In de rol van Coördinator Planning Projecten ben jij de centrale persoon die ervoor zorgt dat alle projecten gestroomlijnd verlopen. Als vast aanspreekpunt voor accountmanagers en projectleiders tijdens offerte- en contractfasen, breng je expertise in bouwplaats inrichting en transport. Je beheert actief projectplanningen gedurende intake, uitvoering en oplevering en houdt toezicht op start- en einddata.

Verder ben je verantwoordelijk voor de soepele overdracht van projecten, inclusief het controleren van relevante documenten. In de montageplanning coördineer je zowel eigen monteurs als montagepartners, inclusief inzet, reistijden en bezettingsschema's. Je regisseert ook inmeetplanningen en inzet van inmeters.

Naast interne processen onderhoud je actieve relaties met bouwpartners en eigen monteurs. Je waarborgt beoordelingen op kwaliteit, tijdigheid, afspraken en veiligheid. Als probleemoplosser ben je het aanspreekpunt voor projecteigenaren bij kwesties met montagepartners en begeleid je verbetervoorstellen.

Je speelt een sleutelrol in facilitair beheer, inclusief bedrijfsbussen, gereedschappen, Track & Trace en hardware. Leidinggevend aan een backoffice-team van ongeveer 3 FTE en een montagecoördinatieteam van ongeveer 8-9 FTE, zorg je voor een vlotte coördinatie. Als Coördinator Planning Projecten ben jij de verbindende kracht die garant staat voor succesvolle projecten van start tot finish.

Benefits

Als Coördinator Planning Projecten bieden wij je:

  • Een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Goede secundaire voorwaarden;
  • Een informele werksfeer waar samenwerking en collegialiteit erg belangrijk zijn;
  • Een modern en innovatief bedrijf;
  • Een goed en stabiel bedrijf dat vol zit met projecten.
Bouwstenen voor succes

Als Coördinator Planning Projecten verwachten wij je:

  • Ervaring in een soortgelijk functie;

  • Minimaal een mbo-opleiding richting bouwkunde;

  • Dat plannen in je bloed zit;

  • Goede en sterke communicatieve vaardigheden.



Bedrijfsomschrijving

Elke ruimte kent zijn unieke doel en betekenis en al die betekenissen worden verzegeld met een deur. Of deze nu geopend, gesloten of op een kier staat, de deur definieert de essentie van een ruimte. Deze organisatie is gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren en installeren van complete deurconcepten en begrijpen als geen ander hoe een deur een ruimte kan verheffen. Zowel in termen van functionaliteit, esthetiek en emotionele impact. Door voortdurend met toewijding te werken aan vernieuwing en verbetering van de deurconcepten, weten zij keer op keer de klanten te inspireren.Dit Nederlandse productiebedrijf belichaamt een diepgewortelde maakcultuur. Met bijna honderd jaar aan activiteit blijven ze continu streven naar verbetering en vernieuwing. Deze organisatie ademt ondernemerschap en innovatie, dit vormt de kern van het bestaan. Ze hebben een voortrekkersrol in het streven om voorop te lopen en dit reflecteert zich in elk facet van het werk. Van productie en verkoop tot oplevering en zelfs in het domein van het creëren van nieuwe concepten in de sector. Dit alles wordt gerealiseerd binnen hun eigen faciliteiten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in