+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

BIM Modelleur Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

De mooiste 3D BIM modellen ontwerpen én tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een betere toekomst? Jazeker! Lees snel verder, want bij deze specialist in modulair bouwen, circulair bouwen en verduurzaming vind je het allemaal.

Jij bent als BIM Ontwerper verantwoordelijk voor het construeren en uitwerken van 3D bouwtekeningen van modulaire bouwunits. Dit doe je voor projecten van verschillende grootte, in diverse sectoren zoals zorg, onderwijs, bedrijfsleven en de woningbouw. Aan afwisseling geen tekort, dus laat jouw vakmanschap en creativiteit maar eens zien!

Jouw functie als BIM Ontwerper in het kort:

·       Maken en uitwerken van 3D bouwtekeningen van modulaire bouwunits vanuit een bestek of ruimtebehoefte (Revit)

·       Het realiseren van artist impressies en video rendering (Lumion)

·       Samenwerken met accountmanagers en binnendienstmedewerkers aan projecten

·       Opvolgen van jouw eigen creatieve conceptuele verbeter initiatieven.

·       Verantwoordelijk voor kwaliteitsborging in het voortraject. Je zorgt dus dat ontwerpen voldoen aan de technische mogelijkheden en aan wet- en regelgeving

De wereld van flexibele huisvesting is altijd in beweging, met interessante duurzame ontwikkelingen in circulair en modulair bouwen. Soms heb je extra ruimte nodig om te wonen, te werken of te studeren. Tijdelijk, of voor langere tijd. Stenen zijn niet altijd de oplossing. Als specialist in Flexibele Huisvesting maken jullie het onmogelijke mogelijk. En dat op een duurzame, innovatieve manier. Jullie bedenken oplossingen voor nu én voor later. Klinkt goed toch?



Gevraagd

Ben jij creatief en vind je het leuk om op conceptueel niveau te werken? En ben jij leergierig genoeg om alles te leren over renderprogramma Lumion en calculatieprogramma IBIS? Dan voel jij jezelf zeker thuis als BIM Ontwerper in deze innovatieve organisatie.

Als BIM Ontwerper is het gewenst dat je:

·       Minimaal MBO4/ HBO niveau hebt op het gebied van bouwkunde of architectuur

·       Affiniteit hebt met duurzaamheid, modulair bouwen en circulair bouwen

·       Ervaring hebt met 3D tekeningen, bij voorkeur in Revit

Herken jij jezelf in deze omschrijving en ga jij de uitdaging graag aan? Mis deze kans dan niet! Solliciteer vandaag nog en start binnenkort al met bouwen aan de toekomst.



Aanbod

Dit is jouw kans om bij een internationaal actieve organisatie te werken aan innovatieve huisvesting. Naast innovatie ademt dit bedrijf circulair bouwen en duurzaamheid uit. Dat klinkt misschien hoogdravend, maar dat zijn ze hier helemaal niet. Iedereen is gelijk, je vindt hier geen dubbele agenda’s maar wél een flinke dosis Brabantse humor en gezelligheid.

Als BIM Ontwerper heb je een belangrijke rol binnen een grote diversiteit aan projecten. Dat zie je ook terug in je arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan:

  • Een goed salaris passend bij jouw wensen en ervaring
  • Een fulltime dienstverband
  • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
  • Jaarlijks 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Flexibel werken is altijd mogelijk


Bedrijfsomschrijving

Grootse projecten, een vernieuwende en innovatie denkwijze, een professionele werkwijze, maar nog steeds de gemoedelijke Brabantse nuchterheid. Dat is hoe je deze organisatie het beste kunt omschrijven. In een informele setting wordt hard gewerkt aan complexe projecten en uitdagende plannen. Door samen te werken en de schouders eronder te zetten zijn zij al sinds jaar en dag een bekende en toonaangevende naam in de bouw. Het oplossen van huisvestingsvraagstukken is waar zij dagelijks met veel plezier hun bed voor uit komen. Of dat nu voor een particulier, een overheidsinstantie of een commerciële partij is maakt geen verschil, de opdrachtgevers kunnen rekenen op gedegen kwaliteit, snelheid en flexibiliteit waar ze om vragen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in