+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

BIM modelleur Architectenbureau Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Heb jij ervaring als Modelleur en wil jij werken bij een groot architectenbureau? Wil jij jezelf ontwikkelen in uitlopende projecten én op persoonlijk vlak? Dit architectenbureau heeft meerdere vestigingen in Nederland en heeft ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Zo hebben zij een interne academie waardoor je jezelf kan blijven ontwikkelen met cursussen die worden aangeboden vanuit deze academie.

Binnen dit architectenbureau krijg je als Revit Modelleur de mogelijkheid om in teamverband aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken van utiliteitsbouw tot woningbouwprojecten. Je krijgt de verantwoordelijkheid om het ‘DNA’ van deze organisatie te vertalen in de projecten van hun opdrachtgever. Gezamenlijk met diverse andere collega’s ben je DE vraagbaak op het gebied van Revit, stel je modellen op en werk je deze tot op detailniveau verder uit. Daarnaast ben je in de functie van Revit Modelleur Architectenbureau verantwoordelijk voor het modelleren van bouwtechnische 3D tekeningen en kan je Revit-families opstellen en bewerken.



Gevraagd

Om deze functie van Revit Modelleur Architectenbureau goed te kunnen beoefenen is het belangrijk dat je minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een goede beheersing van Revit hebt. Er ligt veel werk op je te wachten, dus een gezonde werkethos en de ambitie om er een succes van te maken zijn ook essentieel. Voldoe je daarnaast aan de onderstaande voorwaarden, solliciteer dan direct en mis deze kans niet!

  • Afgeronde opleiding HBO en/of Master Architectuur (Academie van Bouwkunst of Technische Universiteit);
  • Ervaring met Bouwtechnisch tekenen van projecten;
  • Een passie voor de technische uitwerking van projecten;
  • Actuele kennis op het gebied van regelgeving, techniek en materiaalgebruik;


Aanbod

Wanneer je gaat werken bij een architectenbureau, dan spreekt het voor zich dat je uitstekende kansen op de arbeidsmarkt tegemoet kunt zien. Naast een goed, marktconform salaris zijn de arbeidsvoorwaarden zoals gehanteerd in de architecten cao van toepassing.

  • Salarisindicatie tussen € 3.000,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van je ervaring
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de Architecten cao
  • Een fijne werksfeer met leuke collega’s die een stap extra zetten om elkaar vooruit te helpen
  •  De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in uiteenlopende projecten en middels een interne academie
  • Flexibiliteit in waar en wanneer je werkt.  

Continu is een technisch intermediair in de Bouw en Industrie en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature wordt behandeld vanuit de Continu vestiging in Eindhoven, ons hoofdkantoor waar we ons specifiek richten op bouwkunde. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen. 



Bedrijfsomschrijving

Dit is een bureau voor (interieur)architectuur, bouwkunde en urban strategy. Met meer dan 230 creatieve medewerkers maken ze in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Hun werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken ze een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van hun werk en is de sleutel van hun succes! In Eindhoven werken zij op een leuke plek met een team van bijna 30 mensen aan hun projecten. Wat hun fascineert is naast het maken van architectonisch mooie gebouwen, het maken van buurten waar mensen graag wonen. Buurten verschillen en zij verplaatsen zich in wat voor bewoners belangrijk is. Zij werken aan projecten van betekenis voor de gebruikers of bewoners. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in