+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Junior Projectleider Circulair Bouwen Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als junior projectleider ben je verantwoordelijk voor de optimale realisatie van onze modulaire en circulaire bouwprojecten. Lijkt het jouw leuk om onze fantastisch mooie duurzame projecten in goede banen te leiden? Dan is deze functie je op het lijf geschreven!

Jouw rol

Je bent als junior projectleider verantwoordelijk voor de totstandkoming, planning, voorbereiding en bewaking van meerdere projecten. Dit doe je samen met het project management team wat bestaat uit 4 projectleiders en 5 uitvoerders, de uitvoering van de projecten wordt ook hiërarchisch aangestuurd van uit het team. Je bent daarom uitstekend in staat om te levellen tussen verschillende niveaus van directie tot aan de bouwvakkers en monteurs bij de klant. Met jouw goede communicatie skills en helikopterview weet jij de planning tussen de diverse stakeholders feilloos af te stemmen. Het project start bij sales daarom is een intensieve samenwerking met de accountmanagers van groot belang en bezoek je samen de klant om de potentiële opdracht vorm te geven. Vervolgens begin je met de voorbereiding en het opstellen van een projectplanning. Je richt je project administratie in en geeft een realistische schatting van de benodigde tijd en capaciteit. Met inkoop selecteer je de bouwpartners en onderaannemers en bewaak, controleer en rapporteer je de kosten van het project. De volgende fase is de project coördinatie, je coördineert alle werkzaamheden nauwkeurig zodat alle gestelde voorwaarden door de klant worden gerealiseerd. Gedurende het project beheer je de projectadministratie, doe je periodiek rapporteren en zorg je tenslotte voor een eindevaluatie en kom je met verbetervoorstellen. Kortom een zeer veelzijdige en uitdagende rol bij een innovatieve, modulaire en circulaire bouwer. 



Gevraagd

Binnen deze organisatie is het vooral belangrijk dat het DNA goed matcht. Er zijn volop mogelijkheden om je te coachen, begeleiden en je verder te ontwikkelen, maar het voornaamste is dat je goed binnen de club past en dat je je prettig voelt in de rol die je vervult. Daarnaast is het wenselijk dat je over de volgende achtergrond/ competenties beschikt:

·      Je bent in het bezit van een HBO diploma bouwkunde of soortgelijk

·      Je kan uitstekend levellen tussen verschillende niveaus binnen de organisatie

·      Je bent uitermate sterk in het plannen en organiseren van projecten

·      Je bent communicatief zeer vaardig en weet de helikopterview goed te bewaken

·      Je hebt aanverwante vakkennis van de bouwsector of een heel sterke affiniteit met (circulair en modulair) bouwen 



Aanbod

Hier kom je te werken in een informele omgeving waar je op een duurzame wijze huisvestingsproblemen oplost voor diverse klanten. Je komt terecht bij een krachtige Europese speler waarbij innovatie hoog op de agenda staat. Jezelf kunnen ontplooien is essentieel om gelukkig te zijn. Daar heb je ruimte voor nodig. Deze ruimte wordt je geboden, letterlijk en figuurlijk! Daarnaast bieden wij het volgende:

·       Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

·       Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

·       Salaris afhankelijk van kennis en ervaring, van € 3.500,-- tot € 4.500,-- bruto per maand

·       Auto van de zaak

·       Prachtige innovatieve projecten



Bedrijfsomschrijving

Soms heb je extra ruimte nodig om te wonen, te werken of te studeren. Tijdelijk, of voor langere tijd. Stenen zijn niet altijd de oplossing. Gelukkig zijn de mogelijkheden in de flexibele huisvesting eindeloos. Als Junior Projectleider maak jij het onmogelijke mogelijk. En dat op de duurzame, innovatieve manier. Jij bedenkt en ontwikkelt oplossingen voor nu én voor later. Daar kun je mee aankomen toch?Jouw werkgever is al bijna een eeuw een begrip binnen de flexibele huisvesting en modulaire bouwprojecten. Jullie werken in binnen- en buitenland, vanaf de regio van Eindhoven. Werken in de slimste omgeving van Nederland werkt inspirerend. Dat zie je ook terug in de drang naar innovatie en zaken nèt even anders aanpakken dan anderen. Circulair bouwen en een oog voor duurzaamheid zitten hier bijvoorbeeld in het basispakket. Dat maakt jouw functie als Junior Projectleider ook extra interessant en waardevol.De sfeer in het bedrijf is informeel, gemoedelijk en gedreven. Op kwaliteit wordt nooit beknibbeld, niet in de modulaire bouwprojecten en ook niet in jouw eigen ontwikkeling als Junior Projectleider. Het is een platte organisatie, waardoor besluitvorming pragmatisch verloopt en jouw nieuwe ideeën snel werkelijkheid kunnen worden. De gemiddelde leeftijd is circa 40 jaar en iedereen voelt zich hier thuis, of je er nou één dag werkt of al 50 jaar. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in