+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Elst.

PHP developer in de auto-industrie gezocht Elst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In de auto-industrie speelt dit bedrijf een belangrijke rol door slimme systemen te maken voor grote namen zoals Renault en Volvo. Ze werken met geavanceerde technologieën en zorgen dat websites altijd actueel zijn. Het team van ontwikkelaars is enthousiast en werkt aan projecten die echt impact hebben. Het bedrijf groeit en biedt veel kansen. Ze waarderen hun personeel en bieden ruimte voor persoonlijke groei. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Onze klant is actief in de auto-industrie en loopt voorop in het aanbieden van slimme koppelingen tussen verschillende omvangrijke informatiesystemen. Hoewel het bedrijf zelf niet vaak in de schijnwerpers staat, genieten talloze partijen van hun systemen. Denk aan vooraanstaande namen zoals Renault en Volvo, maar ook aan platforms zoals Autotrack en Autotrader.

Op de achtergrond vervullen zij een essentiële rol voor deze bedrijven. Zij zijn in staat om hun websites en online winkels met grote passie up-to-date te houden, wat geavanceerde technologie en integraties met omvangrijke databronnen vereist.

Het bedrijf bruist van energie en financiële gezondheid, en heeft al meer dan een decennium aan succesvolle activiteiten achter de rug. Het lage personeelsverloop weerspiegelt de enthousiaste en uitdagende werkomgeving die zij bieden.

Voor mijn klant ben ik op zoek naar een ervaren PHP-ontwikkelaar (medior of senior) die gepassioneerd is over het werken met complexe en uitdagende vraagstukken. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een enthousiast team van ongeveer 15 ontwikkelaars, waarvan het niveau hoog ligt en de gebruikte technologie zeer complex is. Samen met je collega's werk je aan systemen die op basis van geavanceerde koppelingen waardevolle informatie verstrekken aan eindgebruikers. Wat dit zo buitengewoon maakt, is dat in veel gevallen de eindgebruikers niet eens kunnen zien dat bepaalde pagina's geautomatiseerd zijn gegenereerd (en niet handmatig zijn gemaakt). De focus ligt voornamelijk op de back-end. 

Achter de schermen in Nederland zijn ze al de grootste speler op de markt, en er zijn plannen om hun systemen ook over de grens aan te bieden. Dit opent nieuwe deuren vol kansen en uitdagingen, ook voor jou als ontwikkelaar!


Gevraagd profiel:
  • Wo-werk en denk niveau;
  • Ruime ervaring met PHP;
  • Woonachtig in de regio Arnhem / Elst;
  • Je spreekt goed Nederlands; 
  • Je bent voor tenminste 32 uur per week beschikbaar.
Arbeidsvoorwaarden:

Naast een uitstekende bij wo-niveau passende verloning heb je hier ook heel veel uitdaging in het werk. Overige voorwaarden zijn hier goed en er is volop ruimte voor blijvende persoonlijke ontwikkeling. 

Interesse in deze mooie PHP-functie?

Stuur dan je CV aan Toon Klaassen via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel / WhatsApp .

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in