+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.

Medior PHP developer gezocht Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.800 p/m

Vacature in het kort

Bij deze organisatie draait alles om het maken van speciale webapplicaties die perfect passen bij wat de klant nodig heeft. Ze werken in teams en maken software voor verschillende soorten bedrijven, vooral in de MedTech sector. Ze houden van nieuwe ideeën en willen echt helpen met hun technologie. In dit team kun je veel leren en groeien, en er is ruimte voor een goede balans tussen werk en privé. Plus, ze bieden meer dan alleen een goed salaris. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Met hun specialisatie in het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties, zetten ze bij deze organisatie de klant altijd op de eerste plaats. Hun enthousiasme ligt in het creëren van applicaties die naadloos aansluiten bij de behoeften van hun klanten. Daarbij staat gebruiksvriendelijkheid en naadloze integratie met bestaande systemen en processen altijd centraal. 

Bij deze organisatie geloven ze in de kracht van multidisciplinaire teams om innovatieve maatwerkapplicaties te ontwikkelen voor een diverse klantenkring, variërend van lokale bedrijven tot internationale marktleiders. Deze organisatie opereert in de MedTech industrie en is trots op het leveren van hoogwaardige SaaS-producten.

Ze hechten waarde aan een bedrijfscultuur gebaseerd op betrokkenheid, gelijkheid en flexibiliteit. Hier krijg je de kans om deel uit te maken van een enthousiast team van professionals die gepassioneerd zijn over het verbeteren en het leveren van technologische oplossingen die er echt toe doen.

Als Medior PHP Developer ben jij de drijvende kracht achter de ontwikkeling van geavanceerde, op maat gemaakte applicaties voor zowel lokale als internationale klanten.

Jouw bijdrage is niet beperkt tot het ontwikkelen en onderhouden van de back-end functionaliteit, maar strekt zich ook uit tot het actief vormgeven van de architectuur en technische richting van projecten.

Veiligheid, prestaties en schaalbaarheid vormen de kern van jouw verantwoordelijkheden, omdat je de beveiliging van softwareproducten waarborgt en ervoor zorgt dat ze soepel en efficiënt werken, zelfs onder toenemende belasting. Problemen zijn voor jou uitdagingen die je met vastberadenheid aanpakt, en je ziet optimalisatie van bestaande code als een kans om uit te blinken.
 


Gevraagd profiel:
  • Minimaal 3 jaar ervaring als PHP Developer
  • Ervaring met PHP-frameworks zoals Laravel of Symfony
  • Kennis van front-end technologieën zoals HTML, CSS, en JavaScript
  • Ervaring met databaseontwerp en SQL
  • Bekendheid met versiebeheersystemen zoals Git
  • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief in een team te werken
  • Een passie voor het leveren van hoogwaardige softwareproducten
  • Bereidheid om te leren en je vaardigheden voortdurend te verbeteren

Je bent goed in coderen en documenteert zorgvuldig, wat de projecttransparantie verbetert. Als teamspeler deel je actief kennis en stimuleer je best practices, waardoor het hele team groeit. Met jou maken ze vooruitgang naar hun ambitieuze doelen.


Arbeidsvoorwaarden:

Bij deze organisatie vind je een dynamische en inclusieve werkomgeving waar gelijke kansen voor iedereen centraal staan. Hier krijg je de mogelijkheid om je talenten te benutten en deel uit te maken van inspirerende projecten.

Ze geloven in jouw groei, zowel persoonlijk als professioneel, en bieden volop ruimte voor ontwikkeling. Hun flexibele werkcultuur bevordert een gezonde balans tussen werk en privé.

Je kunt rekenen op een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar het gaat verder dan dat. Hier krijg je de kans om te werken in een team dat gedreven wordt door grensverleggende innovatie en een diepgewortelde betrokkenheid bij hun missie. Samen zetten ze stappen naar een mooie toekomst in de wereld van technologie.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Toon Klaassen op telefoonnummer: 06 25018100.
Solliciteren kan ook door te mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in