+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Elst.

PHP developer gezocht voor in de auto industrie Elst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 32 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Werk bij een toonaangevend bedrijf in de auto-industrie dat cruciale systemen bouwt voor grote namen zoals Renault en Volvo. Je gaat aan de slag met het ontwerpen en verbeteren van systemen, voornamelijk in PHP. Dit bedrijf biedt een inspirerende werkomgeving met een hecht team. Je krijgt de kans om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk, door opleidingsmogelijkheden. Ze zijn flexibel met werktijden en bieden de kans om parttime te werken. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Onze klant is een ware pionier in de auto-industrie en leidt de weg als het gaat om het aanbieden van intelligente verbindingen tussen verschillende omvangrijke informatiesystemen. Hoewel dit bedrijf zelden in de schijnwerpers staat, zijn talloze vooraanstaande partijen afhankelijk van hun systemen. Denk aan grote namen als Renault en Volvo, maar ook aan prominente platforms zoals Autotrack en Autotrader.

Ze vervullen op de achtergrond een cruciale rol voor deze bedrijven, waardoor ze met passie hun websites en online winkels up-to-date kunnen houden. Dit vereist geavanceerde technologie en naadloze integraties met uitgebreide databronnen.

Dit bedrijf barst van vitaliteit en financiële kracht en heeft al meer dan een decennium aan bewezen succes achter de rug. Het lage verloop van personeel getuigt van de enthousiaste en uitdagende werkomgeving die ze te bieden hebben.

Jouw rol omvat hoofdzakelijk het samen met je team ontwerpen, verbeteren en verder ontwikkelen van het systeem. Wanneer het nodig is om bestaande componenten aan te passen, zal dit worden uitgevoerd in PHP.

Binnen hun gevestigde Framework functioneren talloze interne datakoppelingen, zowel inkomend als uitgaand. Het voornaamste doel van dit systeem is om inkomende voorraadwijzigingen met de juiste prioriteit te verwerken, samen met alle daaruit voortvloeiende acties, zoals het creëren en actualiseren van gegevens in verschillende systemen.

De focus ligt voornamelijk op de back-end, en je krijgt volop ruimte om met je collega's te brainstormen over de beste aanpak.


Gevraagd profiel:
  • Wo werk en denk niveau;
  • Ruime ervaring met PHP;
  • Woonachtig in de regio Arnhem / Elst;
  • Je spreekt goed Nederlands; 
  • Je bent voor minstens 32 uur per week beschikbaar.
Arbeidsvoorwaarden:

Bij deze werkgever kan je rekenen op aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is flexibiliteit in het werkrooster, met de mogelijkheid om parttime te werken, met een minimum van 32 uur per week.

De werkomgeving kenmerkt zich door een informeel team, bestaande uit gedreven en enthousiaste collega's die bereid zijn om gezamenlijk uitdagingen aan te gaan.

Bovendien streeft de organisatie naar groei voor hun medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Er worden volop kansen geboden voor het volgen van opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Het bedrijf heeft als doel een inspirerende omgeving te bieden waarin medewerkers kunnen gedijen.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Toon Klaassen op telefoonnummer: +31 (0)88 88 33 067 of mobiel: +31 (0)6 25018100.
Solliciteren kan ook door te mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via WhatsApp.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in