+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorinchem.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker bij Bergwerff Automotive BMW / MINI in Gorinchem Gorinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bergwerff Automotive BMW / MINI

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bergwerff Automotive BMW / MINI

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons werk je in het magazijn met auto-onderdelen. Je zorgt dat alles goed binnenkomt, opgeslagen wordt en weer uitgaat. Het is belangrijk dat de voorraad klopt, zodat we snel aan klanten kunnen leveren. Je werkt samen met een team dat klaarstaat om te helpen. Samen leren jullie veel en blijven jullie op de hoogte van nieuwe dingen. Veiligheid en een opgeruimd magazijn zijn heel belangrijk. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Bij Bergwerff Automotive ben jij als Magazijnmedewerker verantwoordelijk voor de ontvangst, opslag en het uitgeven van onderdelen. Daarnaast controleer je de onderdelenvoorraad, zodat men op tijd en efficiënt kan leveren aan klanten en monteurs. Een optimale voorraad is cruciaal, daarom zorg je ervoor dat deze op een ordelijke, veilige en milieuvriendelijke manier wordt opgeslagen. Jij wordt in jouw werk ondersteunt en aangestuurd door de Magazijn Chef. Wat deze functie extra leuk maakt, is het gezellige team waarin je komt te werken. Hier helpt iedereen elkaar waar nodig en wordt kennis gedeeld. Op die manier groeien jullie samen. Om ervoor te zorgen dat jouw kennis altijd up-to-date is, word je voortdurend op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Gevraagd

Om de functie goed in te kunnen vullen, verwachten wij dat je een afgeronde MBO-opleiding hebt. Bovendien dien je bekend te zijn met de autosector, autotechniek en moet je affiniteit hebben met BMW en MINI. Het liefst heb je ook al wat ervaring opgedaan in een (automotive) magazijn. Daarnaast verwachten we van jou dat je een enthousiaste en betrokken teamspeler bent die stressbestendig is en nauwkeurig werkt. Tenslotte is het belangrijk dat je de Bergwerff Automotive competenties herkent: betrokkenheid, passie, klantgerichtheid en teamwork!

Aanbod

Werken bij Bergwerff Automotive biedt een unieke kans om deel uit te maken van een dynamisch en innovatief bedrijf. Hier vind je de perfecte mix van groei, stabiliteit en een topsport mentaliteit van een goed team. Als medewerker van Bergwerff Automotive geniet je niet alleen van een bovengemiddeld salaris, maar ook van vakantiegeld en maar liefst 24 vrije dagen. Bovendien profiteer je van 13 adv-dagen (afhankelijk van het aantal gewerkte uren). En dat is nog niet alles! Jouw toekomst is in goede handen dankzij de heldere pensioenregeling en een vergoeding voor reiskosten. Bergwerff Automotive hecht veel belang aan jouw persoonlijke ontwikkeling en moedigt je aan om het beste uit jezelf te halen. Daarom krijg jij volop mogelijkheden tot training en opleiding. Samen met een team vol enthousiaste professionals ga jij aan de slag in een vernieuwende werkomgeving waar jouw ideeën en initiatieven enorm gewaardeerd worden. Aarzel niet langer en maak de sprong naar jouw nieuwe carrière bij Bergwerff Automotive!
Het salaris dat je ontvangt als service adviseur wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Bergwerff Automotive is een echt authentiek autobedrijf dat haar roots heeft in Gorinchem en is opgericht in 1963. Zij heeft sindsdien hard gewerkt om een solide reputatie op te bouwen, niet alleen in heel Nederland maar zeker ook internationaal. Haar voornaamste doel is om voortdurend te innoveren en de behoeften van haar klanten zo goed mogelijk beantwoorden.

Wat Bergwerff Automotive onderscheidend maakt, is niet alleen de toewijding van het team aan alle BMW-modellen en MINI’s, maar ook haar unieke collectie en uitstekende garantie voorwaarden. Als erkend servicepartner van zowel BMW als MINI biedt zij uitsluitend de beste service, en wordt het onderhoud louter uitgevoerd met BMW fabrieksonderdelen. Alle werkzaamheden worden uiteraard uitgevoerd naar fabrieksspecificaties.

Naast deze eersteklas service presenteert Bergwerff Automotive met trots een gevarieerd assortiment van verschillende jong gebruikte BMW’s, MINI’s en ALPINA occasions. Deze modellen zijn over het algemeen recent gebouwd met weinig kilometers op de teller en tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast heeft zij ook een uitgebreide collectie met BMW Youngtimers en Classics die je zelden elders in Nederland zult vinden. Bovendien kan men bij Bergwerff Automotive op verzoek kijken of ze kunnen helpen bij de aanschaf van een nieuwe BMW of MINI, hebben ze expertise in het im- en exporteren van auto’s op bestelling en verstrekken ze deskundig advies op het gebied van financiering en leasing. Kortom voor alle mobiliteitsbehoeften is de klant bij Bergwerff Automotive aan het juiste adres!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in