+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Microsoft 365 supportengineers Regio Randstad Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

FMA

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
FMA

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.500 p/m
  • Bonusregeling, Tekenbonus

Vacatureomschrijving

Microsoft 365 supportmedewerkers – Regio Randstad
Wij groeien door!
FMA is een groeiende IT-organisatie met een informele cultuur en ambitieuze (groei)plannen..
Hier ga je aan de slag;
We zijn een organisatie met persoonlijke aandacht voor zowel werknemer als opdrachtgever. Wij kennen onze medewerkers en vinden het belangrijk dat zij zich thuis voelen binnen onze organisatie. Dit is ons bestaansrecht.
Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende organisaties uit de zorg, het onderwijsdomein, het verzekerings- en bankwezen, de raffinage en maritieme sector. Maar ook organisaties uit de (semi) publieke sector doen al jaren zaken met ons.
Allemaal opdrachtgevers, die net als FMA, ook ambitieuze plannen hebben op het gebied van digitaliseringsvraagstukken en Cloudtransities binnen hun informatiehuishouding,of IT-omgeving.
Juist om aan deze plannen te kunnen voldoen, zijn we voortdurend op zoek naar ambitieuze Microsoft 365 supportmedewerkers. Microsoft 365 engineers die werkplekken bij onze opdrachtgevers mogen inrichten vanaf de hardware configuraties tot en met het inrichten van onderdelen uit de Microsoft 365 suite. Met als doel de gebuikers bij onze opdrachtgevers efficiënt en productief op iedere locatie (samen) te laten werken.
Dit ga je doen;
Als MS 365 supportmedewerker heb je ervaring in het realiseren van oplossingen gebaseerd op het Microsoft 365 en Azure platform. Je weet als geen ander op welke manier je onderdelen uit de MS 365 suite kan gebruiken om te voldoen aan de wensen van de klant.
Heb je al ervaring opgedaan, dan is dat mooi meegenomen. De valkuilen die Microsoft 365 implementaties met zich meebrengen, zowel op technisch en functioneel vlak, zijn al bekend bij je. Hier ga je slim mee om. Je hebt ambities om je hierin te gaan specialiseren, te certificeren en jouw er mee carrière uit te bouwen.
Dit breng je mee;
• Afgeronde MBO 3 of 4 ICT-opleiding;
• Minimaal twee jaar relevante werkervaring met bijv. Exchange Online, Office 365, Azure, intune, Microsoft Teams en Sharepoint Online;
• PowerAutomate en PowerApps kennis is mooi meegenomen;
• Kennis van en bij voorkeur ervaring MS365 roadmap bij een Microsoft migratie;
• Kennis van ITIL, Agille & Scrum. Maar het ITIL cert is mooi meegenomen;
• Bij voorkeur in het bezit van 1 of meerdere certificaten uit de Microsoft 365 suite;Bijv.; MD100/101, MS100/101, MS700/740, AZ900
• Je bezit goede communicatieve vaardigheden;
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
De arbeidsvoorwaarden;
Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving met een enthousiast team van top collega's.
De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we alleen door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een sfeer te creëren waarin je je thuis voelt en alle kansen krijgt om mee te groeien. We vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk binnen FMA en investeren hier dan ook graag in.
Naast uitdagende projecten waarin jij je ambities waar kunt maken, bieden wij ook uitstekende arbeidsvoorwaarden:
• Een jaarcontract, met uitzicht op een onbepaalde tijdscontract;
• Welkomstbonus t.w.v. € 1.000 ,– bruto;
• Eerste jaar studeren op kosten van FMA;
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals goed pensioen,10 studiedagen en diverse bonus regelingen;
• 24 Verlofdagen;
• Auto en tankpas van de zaak (zonder reclame stickers,en naar draagkracht);
• Regelmatig uitjes en workshops;
• MS 365 licentie voor kennis elen collega's;
• Bedrijfsfitness.
Salarisindicatie: van €3.000,– tot €5.500,– bruto (de specialist*), afhankelijk van leeftijd en ervaring.
* Als specialist ben je gecertificeerd en gespecialiseerd in vaardigheden als bijvoorbeeld het inrichten van moderne (hybride) werkplekken met infrastructuurbeheer in de Azure Cloud als platvorm, het configureren van MDM (Mobile Device Management), MS365 roadmap; uitrollen en beheren van alle MS 365 diensten uit de suite. Aantoonbare ervaring met bijv. MS Endpoint Manager (Intune), Autopilote, Azure Virtual Desktop, SP, Teams, SCCM, troubleshooting systeemincidenten, Powershell, App-V, etc
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door je gegevens, CV en motivatiebrief op te sturen naar ; via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Voor meer informatie over FMA, haar diensten, opdrachtgevers en jouw mogelijkheden? kijk dan op onze website: . Bellen mag ook

Bedrijfsomschrijving

Bedrijfsprofiel:

FMA is een ICT-detacheringsbureau met persoonlijke aandacht voor zowel werknemer als klant. Tevens MSP voor W&S en MS365 services. slagvaardig, open, direct en betrouwbaar zijn dé eigenschappen van FMA. Facturen worden binnen week van indiening voldaan Wij zijn sterk in het vinden van de juiste kandidaat bij de meest passende opdracht. Tot onze opdrachtgevers behoren bedrijven uit het verzekerings- en bankwezen, olieraffinaderijen, maritieme bedrijven, publieke instellingen, overheden, zorg en onderwijs


Bedrijfscultuur:

FMA staat bekend door het vinden en plaatsen van de juiste kandidaat bij de meest passende opdracht. Dit doen wij al meer dan 25 jaar tot tevredenheid van onze opdrachtgevers. FMA kenmerkt zich door zijn informele sfeer en persoonlijk aandacht voor de medewerkers. Zo krijgen onze vaste medewerkers doorgroei- en
opleidingsmogelijkheden op hun carrière aangepast. Onze Accountmanager komt regelmatig langs om gezamenlijk met de klant de werkzaamheden te evalueren en onze Field Manager bezoekt je minimaal twee keer per jaar. Daarnaast organiseren we regelmatig workshops en uitjes zodat jij je collega's regelmatig ziet om kennis en ervaring mee te delen.

Voor meer informatie over FMA bekijk onze website

Heb je belangstelling voor een vaste aanstelling, met carrière perspectief ? :
Je komt te werken bij klanten in leerzame en soms hectische omgevingen, waar je veel kennis kunt opdoen . Je krijgt alle ruimte om je honger naar technische ontwikkelingen te stillen door bij te blijven met de nieuwste technieken op jouw vakgebied. En nog belangrijker: je mag ze ook toepassen!
Als je kansen ziet, dan pak je ze. Je krijgt alle mogelijkheden om je ideeën te realiseren. FMA biedt je de uitdaging je kennis door certificeringen en workshops verder te vergroten, bijvoorbeeld op het gebied van VMWare, Citrix en op onderdelen van MS365 suite.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in