+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijswijk (ZH).
Laad meer vacatures

Schilder Rijswijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze rol werk je aan mooie projecten voor particulieren. Je luistert goed naar wat de klant wil en zorgt voor een prachtig resultaat. Naast schilderen, repareer je ook houtrot en behoud je de originele kenmerken van huizen. Je werkt zelfstandig of soms samen met collega'schilders. Er zijn kansen om voor lange tijd te blijven. Je krijgt een goed salaris en kunt kiezen hoe je pensioen regelt. Ook zijn er leuke extra s zoals cursussen, borrels, en een puntensysteem voor cadeaus. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als onze nieuwste aanwinst werk je aan prachtige particuliere projecten, waarbij je de wensen van de klant centraal stelt en een meesterlijk eindresultaat aflevert. Naast algemene schilderwerkzaamheden richt je je ook op het repareren van houtrot en het behouden van de authentieke kenmerken van woningen. Je opereert in en rondom de regio Den Haag.


Ben jij het?

Met minimaal 10 jaar ervaring als schilder ga je zelfstandig aan de slag met fraaie woningen. Indien nodig werk je ook samen met collega's op grotere particuliere projecten. Je bent representatief en communiceert helder en prettig met zowel collega's als bewoners. Het bezit van een VCA-certificaat is vereist of je bent bereid om deze via ons te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw ervaring als schilder bieden wij een salaris tussen de €2.700,- en €3.300,- bruto per maand, uitbetaald per week of per vier weken. Je hebt ook de vrijheid om de pensioensregeling te kiezen die het beste bij jou past. Bij een succesvolle samenwerking liggen er op korte termijn mogelijkheden voor een vaste aanstelling. Als schilder bij Faber profiteer je van diverse extra's, waaronder jaarlijkse cursussen, uitnodigingen voor borrels en barbecues, en ons puntensysteem waarmee je met ieder gewerkt uur punten spaart voor cadeaus, weekendjes weg en gereedschap. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, we streven ernaar dat je elke dag met plezier en vertrouwen naar je werk gaat.


Waar jij werkt

Ben jij de aanvulling op ons middelgrote team van schilders? Neem snel contact met ons op om al je mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in