+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.

Consultant Omgevingsvergunningen Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Op basis van de genoten opleiding, de reeds opgedane kennis en praktijkervaringen uit het werkveld, wordt je als consultant omgevingsvergunningen ingezet bij het opstellen van omgevingsvergunningaanvragen ingevolge de Wabo in de breedste zin des woords voor complexere inrichtingen, waaronder type C-inrichtingen en RIE-inrichtingen. Verder maakt advisering op het gebied van vraagstukken met betrekking tot omgevingsrecht deel uit van je werkzaamheden. Centraal staat steeds het realiseren van de wensen van de opdrachtgever binnen de wettelijke kaders.

Je werkt als team samen met je collega’s aan opdrachten en je hebt een hoge mate van zelfstandigheid bij de uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast is er de mogelijkheid om je werk met andere (specialistische) vakgebieden uit te breiden. In nauw overleg zal steeds een goede combinatie worden gezocht tussen jouw interesses en onze behoeften.



Gevraagd

• HBO- of WO- opleiding (bij voorkeur milieugerelateerd);

• Kennis en ervaring met omgevingsvergunningaanvragen voor complexere inrichtingen is een pré;

• Hoog kwaliteitsbesef en verantwoordelijkheidsgevoel;

• Flexibel, zelfstandig en teamplayer;

• Goede analytische en contactuele eigenschappen;

• Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;

• Rijbewijs B;

• Affiniteit om in een klein en enthousiast team te werken.



Aanbod

Onze opdrachtgever heeft een goede nationale marktpositie waarbij volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf initiatieven te ontwikkelen staan in onze inspirerende werkomgeving hoog in het vaandel. Samen met jou streven we naar een goede balans tussen privé en werk. Onze opdrachtgever biedt vanzelfsprekend een passende beloning aangevuld met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.



Bedrijfsomschrijving

Het omgevingsbeleid is door de jaren heen alsmaar ingewikkelder geworden, een trend die zich nog altijd verder doorzet. Uiteraard is de zorg voor onze omgeving en het leefmilieu een belangrijke zaak. Voor ondernemers wordt het echter steeds moeilijker om door de bomen het bos te zien. Wij helpen u daarom uw weg te vinden in wat soms een doolhof lijkt. Zo kan ieder doen waar hij goed in is: u kunt ondernemen en wij kunnen er aan bijdragen dat u te allen tijde voldoet aan de regels en weet wat er komen gaat.Wij hebben een breed inzetbaar team van adviseurs, juristen en specialisten op het gebied van milieu en omgevingsbeleid. Wij adviseren en ondersteunen zowel op het gebied van algemeen milieumanagement, vergunningenmanagement en managementsystemen als op specialistische deelgebieden, zoals afval, geluid, luchtkwaliteit, ecologie, geur en externe veiligheid. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in