+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.

Verkeerskundig Adviseur Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij als Verkeerskundige 40 uur per week vergelijkbare projecten binnen dezelfde sector eruit aan het stampen? Dan is een beetje afwisseling vast welkom! Lees snel verder, want dit is jouw kans.

Dit ingenieursbureau wil verkeerskundig advies toevoegen aan hun dienstverlening. En daar heb jij een belangrijke rol in. Jij gaat als Verkeerskundige aan de slag met projecten voor woningcorporaties, gemeentelijke werken, civiele werken en nog veel meer. Je maakt analyses, pakt vraagstukken vanuit de gemeente op, schakelt met de klant … eigenlijk ben je actief over de gehele breedte van je werkveld.

Uiteraard sta je er niet helemaal alleen voor. Je werkt samen in een multidisciplinair team, waarin jouw kennis op verkeerskundig gebied goed van pas komt. Samen lossen jullie ieder vraagstuk binnen de openbare ruimte op. Daar zit voor jou toch ook de uitdaging in?



Gevraagd

Jij hebt voldoende ervaring om zelfstandig aan de slag te gaan. En je vindt het leuk om iets nieuws op te bouwen. Kwaliteit opleveren vind je net zo belangrijk als wij. We zijn geen urenfabriek hier, maar werken aan het verbeteren van de openbare ruimte.

Heb jij voldoende eigenaarschap voor deze rol? En werk je het liefste als specialist binnen een team? Solliciteer dan vandaag nog als je aan de onderstaande voorwaarden voldoet!

·       Je hebt een relevante afgeronde HBO-opleiding; NHTV, civiele techniek of vergelijkbaar;

·       Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling

·       Je hebt voldoende ervaring opgedaan op het gebied van verkeerskundige of mobiliteitsvraagstukken



Aanbod

Dit is een baan met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Daar hoort een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden bij. Naast de kans om iets moois op te mogen bouwen binnen een stabiele en succesvolle onderneming, heb jij als Verkeerskundige onder andere recht op:

·       Een marktconform salaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- afhankelijk van jouw kennis

·       Aandacht voor jouw werk-privé balans, je werkt voor een sociale werkgever

·       Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel

·       Gezellige collega’s en een prettige werkomgeving

·       Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden maken het plaatje compleet

Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Mochten minder uren gewenst zijn, is dit natuurlijk ook bespreekbaar. Continu begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf en helpen je om het meeste uit het gesprek te halen.



Bedrijfsomschrijving

Je komt terecht bij een kleiner ingenieursbureau met veel groeipotentie. Met jouw komst maken ze de volgende stap in hun dienstverlening. Dat maakt jou direct een gewaardeerd onderdeel van het team en het bedrijf. Ze gaan hier altijd voor kwaliteit. Dit is dus geen urenfabriek, zoals bij grotere ingenieursbureaus regelmatig het geval is. De kleinschaligheid geeft jou het plezier van een afwisselende functie en écht het verschil kunnen maken voor het bedrijf. Daarnaast is de cultuur zeer informeel binnen deze platte organisatie. Jij hebt als Verkeerskundige veel vrijheid om je werk op jouw manier uit te voeren. Dat vertrouwen krijg je ook. Hoe maak jij hier een succes van? Wij zijn benieuwd!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in