+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.

Juridisch Adviseur -BsGW Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.874 - € 5.271 p/m

Vacature in het kort

BsGW zoekt een ervaren jurist om te helpen bij het behandelen van bezwaarschriften en beroepschriften over belastingaanslagen. In deze rol werk je vooral aan zaken die te maken hebben met de WOZ-waarde van huizen en gebouwen. Je vertegenwoordigt verschillende gemeenten en het waterschap in juridische procedures. Dit is een kans om je juridische vaardigheden te gebruiken en bij te dragen aan eerlijke belastingzaken. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

De Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen (BsGW) verzorgt voor 29 Limburgse gemeenten en het Waterschap Limburg de heffing en inning van de gemeentelijke en waterschap belastingen. BsGW vertegenwoordigt de deelnemende Limburgse gemeenten en het waterschap in rechte in fiscaal -juridische procedures. Onderdeel hiervan is de behandeling van bezwaarschriften en (hoger)beroepschriften met betrekking tot opgelegde aanslagen. Voor de afhandeling van (hoger)beroepschriften is BsGW op zoek naar een ervaren jurist. De nadruk van de uit te voeren werkzaamheden ligt voornamelijk bij beroepen tegen de WOZ-waarde van objecten.



Gevraagd

  • Kennis en ervaring op het gebied van de Wet WOZ;
  • Kennis op het gebied van de laatste ontwikkelingen van het waarderen van WOZ-objecten;
  • Kennis en vaardigheid om de onderbouwing van waarde gegevens te verwoorden in een verweerschrift;
  • Kunnen omgaan met het werken met deadlines.


Aanbod

Het salaris bedraagt €3874 tot €5271 afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring. Dit is conform cao Werken voor Waterschappen.



Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever: BsGW, zijn wij namens Continu Professionals opzoek naar een Juridisch Adviseur. Deze functie is ingeschaald in schaal 10 en betreft initieel een tijdelijke opdracht, maar biedt een leerzame opdracht om jouw reeds opgedane vaardigheden en expertises verder te ontwikkelen. De mogelijk bestaat om na 1 jaar in vast dienstverband te treden.Bij Continu Professionals streven we ernaar om jouw carrière te begeleiden en te ondersteunen in het vinden van een functie die perfect bij jou past. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste match te vinden tussen talent en werkgelegenheid. Daarom zijn we vastbesloten om jou te helpen bij het ontdekken van de meest geschikte kansen in jouw vakgebied.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in