+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Lead CAD Engineer - Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 6.500 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als 'Lead Design Engineer' ben je de spil tussen ontwerp en mechanische componenten. Je leidt teams in Nederland en Duitsland om klimaattechnische installaties te ontwerpen voor de automotive industrie. Samen zorgen jullie dat het productie-klaar is en voldoet aan alle eisen. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen. Het is een kans om te groeien en te werken aan spannende projecten. Je reist tussen het hoofdkantoor en je werkplek. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren Design Engineer die graag de brug slaat tussen ontwerp en mechanische componenten? Vind je het leuk om te ontwerpen, tekenen, berekenen en documenteren, met de klantwens altijd in het achterhoofd? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou als 'Lead Design Engineer'!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de Design engineering afdeling in Nederland en Duitsland (Mudau). Je leidt je teams bij het ontwerpen van klimaattechnische installaties, voornamelijk voor de automotive industrie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de productietekeningen en stuklijsten, zodat het product klaar is voor productie. Samen met je teams zie je toe op de productie van het prototype en voer je eventuele wijzigingen in het definitieve ontwerp door, altijd rekening houdend met de eisen van de assemblageafdeling. Je werkt nauw samen met de projectmanagers van "Application Engineering Projects" en "New Product Development". Voor de officiële vrijgave van het definitieve ontwerp communiceer je met verschillende afdelingen zoals Kwaliteit, Inkoop, Operations, en Werkvoorbereiding.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven en betrokken persoonlijkheid die graag blijft groeien. Tijdens hectische periodes weet je goed het overzicht te bewaren en je hoofd koel te houden. Je hebt aantoonbare affiniteit met E-Mobility en vindt het leuk om te ondersteunen tijdens productie/assemblage. Je bent bereid om te reizen tussen het hoofdkantoor in Duitsland en je thuisbasis in Nuenen.



Gevraagd

  • Afgeronde HBO/WO opleiding in technische richting
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in productontwikkeling;
  • Op basis van opleiding en/of ervaring heb je kennis van zowel 2D als 3D tekenpakketten Creo Direct modelling/SolidWorks;


Aanbod

  • Een salaris tussen de €5.000 en €6.500 afhankelijk van ervaring
  • Een uitdagende en afwisselende baan
  • Flexibele werktijden
  • Een mooi product
  • De vrijheid om te blijven leren, ontdekken en innoveren
  • CAO Metalektro
  • Gezellige collega's
  • Een informele werksfeer


Bedrijfsomschrijving

Bij onze opdrachtgever ontwerpen ze complete klimaatsystemen voor de automotive industrie met jarenlange ervaring in de ontwerp- en ontwikkelingsengineering. Zij staan synoniem voor kwaliteit en staan altijd voor de klant klaar en streven daarbij naar het beste resultaat.Hoe is het om hier te werken?Je komt in een team van 92 enthousiaste en bevlogen collega's te werken. Dagelijks werken wij met veel passie aan onze innovatieve producten, wij zijn dan ook trots dat we kunnen beschikken over een eigen R&D en test afdeling. Voor onze jarenlange en tevreden klanten zetten we elke dag weer een stap extra. Jij vormt hierin voor ons een belangrijk onderdeel. Onze doelstelling is om samen met jou verder te groeien en te ontwikkelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in