+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sprundel.
Laad meer vacatures

Tekenaar/ Werkvoorbereider Sprundel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trinamics

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Kom werken bij een expert in industriele waterbehandeling! Je gaat aan de slag met het voorbereiden en plannen van projecten om ervoor te zorgen dat alles op tijd klaar is. Je werkt in een klein, gezellig team en krijgt de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van producten. Plus, je krijgt toegang tot veel kennis over water systemen. Een leuke baan in een groeiend bedrijf met goede voorzieningen en een eerlijk salaris. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wil jij werken voor een specialist op het gebied van industriële waterbehandeling met ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van water systemen en installaties voor afnemers  internationaal ?

De opdrachtgever richt zich op de ontwikkeling, fabricage, levering, installatie en onderhoud van turn-key installaties aan de farmacie en  gezondheidssector.

Als tekenaar/ werkvoorbereider zorg jij voor een adequate voorbereiding en goede productieplanning om gevraagde levertijden richting afnemers te kunnen waarborgen.  Ben jij iemand die zelfstandig kan werken met een hands-on mentaliteit en graag meewerkt aan productverbetering en ontwikkeling? solliciteer dan nu


Wat verwachten we van jou?

Je bent enthousiast, representatief en houdt er van om zaken zelfstandig te kunnen regelen. Daarnaast ben je ook een team player met een hands-on mentaliteit en pro-actieve werkwijze. Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld, zowel in het Nederlands als Engels.


Wat kun jij van ons verwachten?
Een afwisselende en uitdagende baan in een klein en informeel team binnen een groeiende organisatie; veel kennis en ervaring van (ultra) puur water systemen; een werkomgeving met prima voorzieningen; een prima passende beloning.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in