+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Adviseur / Recruitmentconsultant Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Als Adviseur/ Recruitment Consultant ben je een adviseur, matchmaker en recruiter in één. Samen met je teamgenoten ben jij verantwoordelijk voor de werving en bemiddeling van onze professionals bij de mooiste opdrachtgevers in de regio Utrecht. Het is een echt binnen buiten-functie. Het ene moment ben je op kantoor voor het spreken van nieuwe professionals, het andere moment zit je bij jouw opdrachtgevers aan tafel om hun wensen in kaart te brengen of bezoek je onze werkende professionals om gewoon even gezellig bij te kletsen. Eén van de vele leuke aspecten van ons vak is dat je naast het behalen van commerciële successen ook daadwerkelijk iets voor mensen kan betekenen. Professionals adviseer en help je aan de volgende stap in hun carrière. Van opdrachtgevers wordt je hun rechterhand in personeelsvraagstukken en heb je daardoor een groot aandeel in het behalen van hun groeiambities.



Gevraagd

  • Jij hebt veel energie, je bent sociaal en houdt van te werken bij een open organisatie, waar je geen nummertje bent en waar er wordt geluisterd naar jouw initiatieven.
  • jij beschikt over een goede argumentatie en overtuigingskracht.
  • Een oprechte glimlach op je gezicht en al jouw motivatie, dan maken we er samen een succes van.


Aanbod

  • Een voor jou op maat gemaakt arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan een goed salaris, een leaseauto, telefoon en laptop. Dit aangevuld met een zeer aantrekkelijke bonusregelingen tot meer dan € 43.000 per jaar, teambonussen, vakanties in binnen en buitenband en een eindejaar tantième.
  • Focus op ontwikkeling en trainingen via Continu College en opleidingen/ trainingen naar wens via ons Growht platvorm.
  • Doorgroeimogelijkheden naar o.a. Senior Adviseur, Sales Executive, Key Accountmanager, Business Unit Manager of wie weet iets heel anders.
  • Werk/privé balans is belangrijk. Daarom zijn jouw werktijden flexibel en krijg je 26 vakantie dagen en vanaf je 30e jaar of 3 jaar in dienst 28 vakantiedagen. Daarnaast kan je van je bonussen ook extra dagen bijkopen.
  • Op kantoor: een super gezellige sfeer, goede koffie, elke dag vers fruit, gezamenlijk lunchen, tafeltennissen en uiteraard een vrijdagmiddagborrel. Buiten kantoor: veel activiteiten zoals een weekend Schotland, Ibiza, Padelen, Landelijke Continu-dagen, en een eigen festival. Work hard, play hard’ noemen we het cliché ook wel.


Bedrijfsomschrijving

Wie is Continu ProfessionalsContinu Professionals werkt al ruim 25 jaar aan het realiseren van de groeiambities van professionals en werkgevers in onder andere de bouw, techniek, logistiek en publieke sector. Dagelijks houden wij ons bezig met verbinden en groeikansen benutten. Dit doen wij vanuit meer dan 14 kantoren en met 300 collega’s verspreid door Nederland, België en Duitsland. Sinds kort mogen wij ons tot de Best Workplaces van Nederland noemen. Graag vertellen we in een persoonlijke kennismaking wat dit inhoud en wat dit ook voor jou zou kunnen betekenen.  Continu Professionals is onderdeel van House of HROnze groep is een snelgroeiende multinational met een sterke ondernemersgeest op het gebied van specialistische werving en consulting, die de talenten en dromen van mensen verbindt met succesvolle bedrijven. De groep kenmerkt zich door de groeistrategie uit te voeren op basis van zijn ondernemersmodel. We werken nu samen aan de verdere ontwikkeling en groei van de groep. Het doel is om nu en in de toekomst impact te hebben op de toekomst van werk en HR-diensten, door het gemak en de snelheid van technologie te combineren met de warmte en het talent van menselijke inbreng. Samen zijn we sterker en kunnen we het leven van mensen veranderen, baan voor baan, want ... we houden van wat we doen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in