+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Projectmanager Renovatie & Verduurzaming Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.800 p/m

Vacature in het kort

Hou je van het verbeteren van woningen en het helpen van mensen? Dit familiebedrijf zoekt een (junior) projectmanager die hier ook van houdt. Je gaat aan de slag met het maken van plannen om huizen duurzamer te maken. Dit doe je door goed te luisteren naar wat mensen willen en dit te vertalen naar oplossingen. Je werkt aan projecten van verschillende groottes en praat met de mensen die in de huizen wonen. Zo zorg je ervoor dat iedereen blij is met de plannen. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een voorstander van het verduurzamen en verbeteren van bestaande woningen om de wereld een beetje mooier te maken en huidige bewoners te helpen geld te besparen? Dan ben je bij deze organisatie aan het juiste adres. Dit familiebedrijf in de regio Utrecht, dat zich richt op verduurzaming, is namelijk op zoek naar een (junior) projectmanager met een groen hart.

Als (junior) projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van de wensen van opdrachtgevers naar haalbare renovatie- en verduurzamingsoplossingen. Je krijgt te maken met projecten van 10 tot 30 miljoen, waarbij jij je leiderschap, ondernemerschap en bewezen vaardigheden inzet om de projecten te realiseren. Je bent een communicatieve ster en weet bewoners op een prettige manier te informeren en te betrekken bij het project. Ook neem je deel aan het bewonerscomité om de plannen te presenteren en draagvlak te creëren.



Gevraagd

-         Ervaring in het aansturen van een team is belangrijk voor (junior) projectmanagers;

-         Het projectteam is verantwoordelijk voor o.a. planning, processen en financiën, onder leiding van de projectmanager;

-         De projectmanager moet in staat zijn om de belangen van de organisatie en klanten tegen elkaar af te wegen;

-         Commercieel inzicht is hierbij cruciaal, omdat wat goed is voor het bedrijf niet altijd hetzelfde is als wat goed is voor de klant;

-         Sterke Nederlandse communicatievaardigheden zijn essentieel, omdat alles besproken en vastgelegd wordt.



Aanbod

-         Een mooi salaris op basis van leeftijd en ervaring tot maximaal € 6.800 euro bruto per maand

-         25 vakantie dagen en 15 ADV dagen o.b.v. het Bouw CAO

-         Een fulltime baan van 40 uur per week

-         Helpen aan de verduurzaming van bestaande woningen

-         Mooie opleidingsmogelijkheden, zoals verdieping in leiderschap, management of planningen bij een eigen college

-         Altijd een eigen contactpersoon vanuit Continu voor al je vragen zoals bijvoorbeeld urenregistratie, arbeidsovereenkomsten, opleidingen en ontwikkelingen.



Bedrijfsomschrijving

Omdat de belangen zo groot zijn, is een betrouwbaar bouwbedrijf met een uitstekende reputatie goud waard. Ze zijn een innoverend bouwbedrijf dat ‘meer dan bouwen’ als levenswerk beschouwt. Ze kunnen teruggrijpen op jarenlange ervaring en expertise: in 1907 begonnen met timmerwerk. Inmiddels zijn ze veel meer dan alleen een bouwbedrijf. Ze helpen mens en maatschappij aan gebouwen, die de kwaliteit van leven verhogen. Daarbij zijn ze de opdrachtgevers van dienst gedurende de hele levenscyclus van vastgoed: van ontwikkeling en bouwen tot en met onderhoud en beheer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in