+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.

Customer support medewerker Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fygi | hr en recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.600 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Heb jij werkervaring binnen de accountancy, op een administratiekantoor of binnen een financiële klantenservice? Zet jouw jouw financiële kennis, opgedane expertise en nieuwsgierigheid in bij Visionplanner in Veenendaal en kom werken als Customer support medewerker en overtref klantverwachtingen! Dit werk gaat dit verder dan alleen het beantwoorden van vragen. Je bent een adviseur, probleemoplosser en de vertrouwde stem voor onze klanten. Ben jij 24 tot 40 uur per week beschikbaar? Perfect! Met zorg beheer je het klantcontact en beantwoord jij IT- en financieel gerelateerde vragen. Zo help je ons bedrijf groeien. Maak deel uit van een warme werkomgeving. Jij krijgt een goed salaris van €2.800,00 tot €3.600,00 plus uitzicht op een vast contract.

Dit ga je doen

Als Customer support medewerker in Veenendaal ben je het centrale communicatiepunt voor onze klanten in de accountancy. Jouw vermogen om problemen op te lossen en jouw klantgerichte aanpak maken dagelijks een directe impact. Je draagt bij aan klanttevredenheid en onze voortdurende innovatie. Jouw ideeën en feedback helpen ons om de toonaangevende service te blijven bieden waar Visionplanner om bekend staat. Daar kijk jij naar uit. Verder houd jij je hiermee bezig:

·       Je helpt en adviseert klanten bij uiteenlopende vragen, van productgerelateerd tot boekhoudkundig en IT-technisch. Je werk varieert van korte gesprekken voor eenvoudige inlogproblemen tot het oplossen van complexe vraagstukken.

·       Je bent verantwoordelijkheid voor relatiebeheer door proactief contact met klanten te onderhouden. Hierbij toets je de klanttevredenheid en bespreek je de nieuwste ontwikkelingen.

·       Je ondersteunt klanten via telefoon of e-mail en staat altijd klaar om hun vragen te beantwoorden. Tegelijkertijd signaleer je kansen om onze dienstverlening of producten verder te verbeteren.

Jouw team

Samen met 140 collega's in Nederland en India, werk jij aan de toekomst van Visionplanner. Jij voegt je toe aan afdeling customer support, waar je met jouw energie en expertise samenwerkt met 10 gedreven professionals. De ambities zijn groot en groeien betekent meer klanten en meer vragen. Gezellige teamuitjes versterken onze onderlinge band. Ben jij bij ons volgende bedrijfsuitje?

Over Visionplanner

Visionplanner in Veenendaal is een toonaangevend online platform voor administratie- en accountantskantoren. Onze focus is het vereenvoudigen van financiële processen en het verbeteren van inzichten en efficiëntie. Onze gebruiksvriendelijke software en krachtige klantondersteuning maken financieel beheer toegankelijk voor professionals.



Gevraagd

Als customer support medewerker bij Visionplanner in Veenendaal haal jij plezier uit het helpen van klanten. Keer op keer probeer jij de verwachtingen te overtreffen. En ja, jouw onderzoekende instelling helpt jou dit te bereiken. Verder breng je dit mee:

·       Minimaal mbo- werk- en -denkniveau

·       Oprechte interesse in onze klanten

·       Goede sparringpartner voor het team

·       Financiële, boekhoudkundige en commerciële werkervaring, bij voorkeur bij een accountants- of administratiekantoor

·       Proactief, oplossingsgericht en ideeën om de werkprocessen te verbeteren



Aanbod

Als customer support medewerker bij Visionplanner in Veenendaal krijg je kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Jouw reiskosten worden vergoed. Maak deel uit van onze fijne werksfeer met korte lijnen. Daarnaast mag je rekenen op het volgende:

·       Bruto maandsalaris van €2.800,00 tot €3.600,00 op basis van 40 uur per week

·       Goede pensioenregeling

·       28 vakantiedagen en 8% vakantiegeld

·       Mogelijkheid om voor 50% thuis te werken

·       Jaarcontract met zicht op een vast dienstverband

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in