+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunnik.
Laad meer vacatures

Servicedesk medewerker (Technisch) Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als servicedesk medewerker speel je een belangrijke rol in het oplossen van storingen en het plannen van onderhoud. Je werkt samen met een team om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Je bent het eerste aanspreekpunt en zorgt dat alles goed verloopt. Dit is een kans om in een omgeving te werken en je communicatieve vaardigheden te gebruiken. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als servicedesk medewerker zorg je er samen met je collega’s voor dat storingen en onderhoud tijdig en naar tevredenheid van de opdrachtgever worden uitgevoerd door de monteurs in de buitendienst.



Gevraagd

Het werk is zeer divers. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, eindgebruikers, het BAM-team en een breed scala aan onderaannemers. Het is aan jou om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast waarderen we het enorm als je actief bijdraagt aan het analyseren en optimaliseren van onze dienstverlening. Als team ontvang je ongeveer 30 meldingen per dag die jullie gezamenlijk oppakken. Je zal gedeeltelijk bij de klant op locatie werken of op onze vestiging in Bunnik. Thuiswerken is ook een optie natuurlijk.



Bedrijfsomschrijving

Wij vinden de tevredenheid van de klant van groot belang. Tevredenheid van en de binding met jouw klanten staan voor jou ook centraal. Daarom heb jij als servicedesk medewerker een dienstverlenende instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Verder heb je voor deze vacature: •   Minimaal hbo werk- en denkniveau;•   Minimaal 1 jaar ervaring als servicedesk medewerker in een technische omgeving;•   Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.ArbeidsvoorwaardenWij bieden jouEen plek waar je met jouw creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid veel kunt bereiken. Verder bieden wij jou: •   Een fulltime baan met een uitstekend salaris volgens de cao TI •   Reiskostenvergoeding volgens de cao •   Een optimale werk-privé balans: je krijgt 25 verlofdagen en 13 roostervrije dagen •   Een laptop en iphone •   Geen zorgen over de toekomst want bij BAM bouw je een goed pensioen op •   Fijne extra’s zoals gemiddeld 40 procent korting op jouw sport(school)abonnement en korting op o.a. privéverzekeringen, HP producten en Microsoft Office •   Diverse opleiding- en trainingsmogelijkheden, aangeboden door het kenniscentrum BAM-learning. Wij vinden het belangrijk dat jij je kan blijven ontwikkelen. Info over het bedrijfJouw werkomgevingBAM Bouw & Techniek bestaat uit de onderdelen Gebouwservices, Projecten en Commercie. Bij Gebouwservices beheren en onderhouden we hoogwaardig vastgoed met expertise in bouwkundig en installatietechnisch onderhoud. Ons doel is langdurige samenwerking met klanten die streven naar integraal onderhoud en behoud van de technische levensduur van gebouwen.Je rapporteert direct aan de coördinator servicedesk. Je werkt samen met een aantal andere servicedesk medewerkers. Je werkt op locatie bij de klant, op onze vestiging in Bunnik en je kan - als je dat prettig vind - ook vanuit huis werken. De standplaats voor deze functie is Bunnik. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in