+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Senior Microsoft Consultant Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wanbound

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 6.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Stap in de wereld van MSP bij Wanbound, waar plezier en uitdaging samenkomen. Als Microsoft Consultant ben je de motor achter technische projecten, werkend met de nieuwste technologieën. Je maakt deel uit van een team dat streeft naar uitmuntendheid en service. Naast hard werken is er tijd voor ontspanning met een game room en wekelijkse sportactiviteiten. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij gaat doen

Stap binnen in de wereld van MSP bij Wanbound, waar werkplezier hand in hand gaat met uitdagende en veelzijdige verantwoordelijkheden. Ontdek de gameroom en sport wekelijks mee met onze personal trainer. Enthousiast? Ontdek hier meer over deze sportieve en uitdagende vacature.

Als Microsoft Consultant bij Wanbound ben je de drijvende kracht achter technische projecten waarbij je, met het Professional Services team verantwoordelijk bent voor zowel de planning als de uitvoering hiervan. Daarnaast werk je aan het professionaliseren van de projectuitvoering. Je maakt gebruik van en implementeert de nieuwste technologieën. Zo beschik je over een eigen Azure tenant zodat je altijd up-to-date blijft en een plek hebt om jouw ideeën te testen. Voorbeelden van de werkzaamheden:

  • Migraties uitvoeren naar de Microsoft Cloud op basis van Azure en Microsoft365.
  • Implementatie van de Moderne Werkplek op basis van Microsoft Intune.
  • Partners adviseren over de toekomst van hun IT Landschap.
  • Je bent verantwoordelijk voor het proactief stroomlijnen en automatiseren van processen & systemen bij onze partners.
  • Security van de IT omgevingen naar een hoger niveau brengen.

Ook speel je een rol in het ondersteunen van de Netadmin en Service Desk activiteiten, hier bestaat ongeveer 10% van je werktijd uit.


Waar je terecht komt

Je komt terecht bij Wanbound, een toonaangevende MSP met een focus op kantoorautomatisering en cloudoplossingen. Onze platte organisatiestructuur zorgt voor korte communicatielijnen en een snelle besluitvorming. Daarnaast zorgt onze informele werksfeer voor een prettige en stimulerende omgeving. Naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning, met faciliteiten zoals een pingpongtafel, een uitgebreide game room en de mogelijkheid om samen te sporten onder begeleiding van een personal trainer.

Wanbound bestaat uit 25 collega’s met een passie voor het leveren van uitstekende service aan onze klanten. Verdeeld over 5 afdelingen: Professional Services , Staf, Sales, Support en Netadmin. Deze rol valt binnen ons Professional Services team. Dit team bestaat uit 3 Microsoft Consultants onder leiding van een projectmanager die ervoor zorgt dat de uitvragen vanuit de salesafdeling haalbaar en uitvoerbaar zijn. 80% van onze organisatie zit met de neus in de techniek.


Wie jij bent

Je bent een ervaren technisch professional met een passie voor service en een gedegen achtergrond in systeembeheer of vergelijkbare IT-rollen. Je hebt uitgebreide ervaring met het implementeren en beheren van IT-infrastructuren, inclusief netwerken, servers en Cloud omgevingen. Je bent analytisch sterk, communicatief vaardig en in staat om technische vraagstukken op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen aan zowel technische als niet-technische stakeholders. Het is een grote pre als je op diverse gebieden certificeringen hebt behaald.


Wat wij bieden

Bij Wanbound bieden we een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste technologieën en je professioneel verder te ontwikkelen door middel van training en certificeringen. Daarnaast:

  • Salaris tot €6000,- bruto per maand.
  • Wekelijkse sportsessies met een personal trainer in Woerden.
  • Auto van de zaak met een tankpas (bijtelling).
  • 7 maanden contract met intentie tot vast dienstverband.
  • Een goedgevulde verse fruitmand op kantoor.
  • 25 vrije dagen.
  • Pensioenregeling met een bijdrage van 4% van zowel werknemer als werkgever.
  • Hadden we de game-room op kantoor al genoemd?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in