+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Service coördinator Installatietechniek Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Polanski & Partners

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Polanski & Partners

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Servicecoördinator Installatietechniek ben je de schakel tussen opdrachtgevers, servicemonteurs en leveranciers. Je neemt storingen op, plant servicemonteurs in en coördineert werkzaamheden. Je bent het gezicht van de organisatie. Je krijgt de kans om oplossingen te bedenken voor problemen en zo het bedrijf te helpen groeien. Het bedrijf biedt een goed salaris, mogelijkheid voor parttime werken en doorgroeimogelijkheden. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Als Servicecoordinator Installatietechniek heb je een belangrijke functie tussen opdrachtgevers, servicemonteurs en leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van storingen, het inplannen van de servicemonteurs en het coördineren van werkzaamheden. Jij bent degene waarbij al de service gerelateerde werkzaamheden binnenkomen en uitgaan, het gezicht van de organisatie dus. We zoeken dus iemand die het fijn vindt om niet stil te zitten en in alle hectiek goede prioriteiten kan stellen.

Het bedrijf staat ervoor open om samen met jou te kijken wat er beter kan op de afdeling. Op de service-afdeling krijg je te maken met verschillende problemen welke bij klanten ontstaan, je krijgt de kans om hiervoor oplossingen te bedenken waardoor dit in de toekomst beter kan. Door deze continue verbetering help je het bedrijf verder. 


Arbeidsvoorwaarden
  • Goed salaris tot € 3800 bruto per maand;
  • Mogelijkheden voor een parttime werkweek;
  • Concrete doorgroeimogelijkheden die samen met jou worden bepaald (bij behoefte hieraan);
Functie eisen
  • Ervaring in een klantgerichte functie op een service afdeling;
  • Ervaring bij een installatiebedrijf is een pre;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Over ons

Polanski is dé specialist in de bouw, installatietechniek en duurzame energie. Of je nu op zoek bent naar betere arbeidsvoorwaarden, meer uitdaging of gewoon toe bent aan een nieuw avontuur, Polanski is jouw schakel bij het vinden van een nieuwe baan. Al 13 jaar brengen wij mensen verder in techniek. Wij kennen onze relaties door en door en staan voortdurend in contact. Wij weten wat jij zoekt, wat er speelt in de branche en op die manier hebben wij de beste kansen voor jou in de markt.

Is dit dé uitdaging die perfect aansluit op jouw behoeften en ambities? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of kom in contact met Patrick van Poolen en ontdek welke kansen er zijn binnen jouw regio.


Korte omschrijving
Als Servicecoordinator Installatietechniek heb je een belangrijke functie tussen opdrachtgevers, servicemonteurs en leveranciers. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in