+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving De Lier.
Laad meer vacatures

Supportmedewerker eerstelijn De Lier

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je als eerste hulp bij vragen over klimaatbeheersing. Je helpt tuinders en andere klanten met hun problemen en vragen. Elke dag is anders en je moet snel kunnen denken. Je werkt met een team van 4 mensen. Het bedrijf waar je gaat werken, Priva, is groot en internationaal, maar voelt als een familie. Ze hebben leuke extra s voor hun personeel, zoals bedrijfsuitjes en een sportschool. Dit maakt het werken daar extra fijn. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als helpdeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt van het bedrijf Priva, gericht op klimaatbeheersing. Je werkt in een team van 4 collega's die gespecialiseerd zijn in desk support en field service, hier pas jij goed tussen. Jij bent verantwoordelijk voor de eerstelijnsvragen en staat de klanten vriendelijk te woord. Beschik je over ervaring met computers en ben technisch aangelegd is dat een pré. Je registreert op een correcte en volledige wijze de vragen en probleemstellingen voor de tweedelijns in het daarvoor bestemde registratiesysteem.

Jullie zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning van producten aan dealers en eindgebruikers wereldwijd.  Het is dus van belang dat je Engels spreekt en leest. Je bent de ondersteuner voor vragen, adviezen, problemen analyseren en procesautomatisering. Dit zijn onderwerpen die vaak voor zullen komen, jij analyseert alles en maakt hier een goed en passend advies van. Een tuinder belt bijvoorbeeld met een probleem over de watertoevoer in de kas, wil van teelt veranderen of heeft vragen over het bijstellen van het gas. Elke dag is anders en je weet nooit welke vragen er op je af gaan komen. In deze functie ben je doordeweeks beschikbaar van 08:00-17:00 uur en ben je stipt om 8.00 uur aanwezig in de lijn.


Wat wij bieden
  • Een leuke uitdagende baan binnen een groeiend bedrijf
  • Uitzicht op overname door het bedrijf
  • Leuke bedrijfsuitjes
  • Faciliteiten zoals een sportschool en cafetaria
Wat wij vragen
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring op een KCC
  • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding 
  • Je bent communicatief, analytisch en klantgericht ingesteld
  • Affiniteit met techniek is wel handig 
  • Je spreekt en leest goed Engels 
Over het bedrijf

Priva is een internationaal bedrijf dat duurzame oplossingen biedt op complexe vraagstukken met betrekking tot klimaatbeheersing binnen de glastuinbouw en gebouwen, zoals kassen, hotels en musea. Ondanks het internationale karakter, is er binnen dit bedrijf nog steeds en familiestructuur. Dit uit zich in behulpzame collega’s, een prettige werksfeer en faciliteiten voor inspanning en ontspanning. Van heerlijke cappuccino’s tot aan vers fruit, koekjes, tafeltennis en zelfs een eigen fitnessruimte: je vindt het hier allemaal. 

Op vrijdagmiddag sluit je de week gezellig af tijdens de vrijdagmiddagborrel en ook daarnaast worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor het personeel. Jij komt te werken in een mooi, groot pand in de Lier waar in totaal 500 medewerkers verschillende functies bekleden.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in