+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bleiswijk.
Laad meer vacatures

Microsoft 365 Business Support Engineer Bleiswijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

Anthura

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Anthura

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Maak jij het werk van anderen graag makkelijker? Breng jij jouw digitale vaardigheden graag over op je collega’s? Ben jij extravert en zoek je jouw collega’s graag op? Dan is Anthura op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Als business support engineer ben jij hét aanspreekpunt binnen Anthura voor het digitaal (samen)werken via onder andere het Microsoft 365-platform. Je neemt ons mee in de ontwikkelingen op het gebied van digitale samenwerking en helpt ons slimmer én veiliger te werken. Je helpt collega’s en afdelingen optimaal gebruik te maken van de beschikbare toepassingen door te ondersteunen bij de inrichting. Daarnaast geef je training en instructie aan eindgebruikers. Dit doe je één-op-één, in groepen, door het maken van filmpjes en wat je maar meer kan bedenken om de adoptie te vergroten.

Gevraagd

Dit ben jij
Je bent extravert, enthousiast en ondernemend. Je vindt het leuk om jouw kennis over te dragen en bent in staat de link te leggen tussen technische oplossingen en praktische toepassingen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een gezonde portie geduld. Je hebt ervaring in het trainen van mensen en in ieder geval affiniteit met het gebruik van digitale oplossingen. Daarnaast ben je bereid je te ontwikkelen op zowel didactisch als digitaal gebied. Je hebt HBO werk- en denkniveau en bent functioneel goed op de hoogte van het Microsoft 365-platform.

Aanbod

Wie zijn wij
Je komt terecht in het IT-infrastructuur team in Bleiswijk. Je krijgt jouw eigen werkplek op ons vernieuwde kantoor maar ook jouw werkplek thuis wordt ingericht. We vinden het belangrijk om naast het werk ook leuke dingen te doen met elkaar. Zo organiseren we teamuitjes, hebben we een maandelijkse vrijdagmiddagborrel, zijn er sportfaciliteiten en biedt de personeelsvereniging ook diverse activiteiten aan. Bij ons is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van jouw ervaring.

Nieuwsgierig
Bel of whatsapp dan met Patrick Hakvoort, manager IT infrastructure, 06-83945228. Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar denk je dat je wel iets kan toevoegen aan onze organisatie, laat het ons ook dan weten. Jouw CV met motivatie kan je sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Bedrijfsomschrijving

Anthura is wereldwijd de expert in de veredeling, vermeerdering en opkweek van plantmateriaal van anthuriums en orchideeën met meer dan 80 jaar ervaring. Onlangs zijn wij ook gestart met de veredeling van bromelia's. Met innovatieve technieken ontwikkelen wij duurzame rassen die via telers hun weg naar de consument vinden. Het zit in ons DNA om de lat steeds hoger te leggen. Door een gedeelde passie en een nauwe samenwerking - zowel intern als extern - zijn wij in staat de markt een stap voor te blijven. Alleen samen kunnen we het mooiste eindproduct creëren. Dit sluit perfect aan bij onze missie om de wereld mooier te maken en iedereen, waar ook ter wereld, te laten genieten van anthuriums, bromelia's en orchideeën.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in