+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

ZZP Constructiemanager Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Als Constructiemanager leid je bouwprojecten in verschillende sectoren, zoals de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Je zorgt voor goede resultaten en tevreden klanten. Je werkt aan grote projecten en bouwt een netwerk op. Je maakt plannen, houdt het budget in de gaten en geeft advies. Ook help je collega's met hun werk. Je kijkt naar kansen om geld te verdienen en zorgt voor veiligheid en duurzaamheid. Dit werk is belangrijk voor de hele wereld. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als Constructiemanager is het belangrijk dat je een ervaren professional bent met een gedegen achtergrond in het managen van middelgrote en grote bouwprojecten in sectoren zoals voedingsmiddelen- en drankenindustrie, farmaceutische industrie en andere productiesectoren. Je hoofdtaak is het effectief leiden en organiseren van de bouwactiviteiten met als doel hoogwaardige resultaten te behalen en klanttevredenheid te waarborgen.

Als Constructiemanager wordt van je verwacht dat je leiding geeft aan bouwprojecten van middelgrote tot grote omvang in diverse productiesectoren. Daarnaast dien je een hoogwaardig netwerk binnen deze industrieën op te bouwen en te onderhouden. Je hebt ervaring in het managen van complexe bouwprojecten, vooral gericht op snelle consumptiegoederen. Het opstellen en beheren van projectplannen, inclusief budgetten, tijdschema's en middelen, behoort tot je verantwoordelijkheden. Je fungeert als adviseur op directieniveau bij klanten en biedt technisch advies en oplossingen aan. Ook ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van andere teamleden en het bevorderen van hun professionele ontwikkeling. Je identificeert en benut zakelijke kansen met het oog op winstgevendheid en draagt actief bij aan de bevordering van internationale normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en duurzaamheid in projecten.



Gevraagd

  • Een relevante technische achtergrond (bijvoorbeeld CME, civiele techniek) en circa 10 jaar ervaring in het managen van multidisciplinaire constructieprojecten zijn vereist.
  • Je dient uitgebreide kennis te hebben van verschillende contractvormen binnen de bouwindustrie.
  • Sterke projectmanagementcertificeringen, zoals IPMA of Prince, worden sterk gewaardeerd.
  • Daarnaast zijn uitstekende interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden essentieel, met de capaciteit om effectief te opereren in een internationale en cultureel diverse omgeving.
  • Een ondernemende geest met een solide begrip van bedrijfsfinanciën en marktdynamiek wordt verwacht.
  • Bereidheid om te reizen voor korte, middellange en lange termijn opdrachten is een vereiste.

Als je een ervaren constructiemanager bent met een passie voor het leiden van complexe constructieprojecten binnen genoemde industrieën en voldoet aan bovenstaande vereisten, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren naar de rol van Constructiemanager 



Aanbod

Je gaat als zzp-er aan de slag bij deze opdrachtgever door tussenkomst van Continu. Het betreft een opdracht voor in eerste instantie 24 uur per week.

Let op: Deze vacature is uitsluitend bedoeld voor zelfstandige ondernemers (ZZP'ers).



Bedrijfsomschrijving

Dit is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau met expertise in diverse sectoren zoals infrastructuur, watermanagement en bouwprojecten. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, van advies en ontwerp tot projectmanagement en implementatie. Met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid, streeft de organisatie naar op maat gemaakte oplossingen die de levenskwaliteit verbeteren en bijdragen aan een betere toekomst voor de samenleving. Dankzij zijn sterke internationale aanwezigheid heeft het bureau een solide reputatie opgebouwd, gebaseerd op betrouwbaarheid, kwaliteit van dienstverlening en een toegewijde inzet voor duurzaamheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in