+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oud-Beijerland.
Laad meer vacatures

Teamleader Sales Support - Topbrands Europe B.V Oud-Beijerland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YER

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Je zorgt ervoor dat jouw team de verkopers de juiste ondersteuning biedt en dat de orderportefeuille goed beheerd wordt. In deze omgeving is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de werkprocessen soepel verlopen. Je werkt samen met verschillende afdelingen en zorgt dat jouw team altijd up-to-date is. Je motiveert en coacht je team om samen successen te behalen. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als Teamlead Sales Support bij Topbrands ben je verantwoordelijk voor een team van 20 collega's. Topbrands staat voor Topmerken, Topklanten en Topcollega’s. Zij functioneren als handelshuis voor A-merken en ontwikkelen hun eigen merken en private labels.


De functie

Als Teamleader Sales Support bij Topbrands ben jij verantwoordelijk voor de Commerciële Binnendienst. Je stemt de bezetting en indeling van dit team af, zodat de verkopers in team Sales altijd de juiste ondersteuning krijgen. Onder jouw leiding wordt de orderportefeuille van Topbrands perfect beheerd en stroomt het verkoopproces soepel door.

Samen met de Assistant Sales Director en andere afdelingen streef je naar een optimaal verloop van werkprocessen. Topbrands is een dynamisch handelsbedrijf waarin dingen snel veranderen. Jij vertaalt dat, in overleg met de andere afdelingen, naar werkbare procedures voor jouw team. Je zorgt ervoor dat de kennis van team Sales Support up-to-date is. Om dit te bereiken organiseer je groepstrainingen, een-op-een coachingsessies of teammeetings. Je motiveert je medewerkers en tilt daarmee het team naar een hoger niveau.

Je bent teamleider van een divers team van ongeveer twintig medewerkers. Binnen dit team zitten zowel starters als collega’s met jarenlange ervaring. Zij werken voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Oud-Beijerland en worden aangevuld met een collega's in Spanje, Frankrijk en in Duitsland.



Gevraagd

Topbrands zoekt een energieke Teamleader Sales Support met communicatieve en leidinggevende capaciteiten. Om te excelleren in deze rol voldoe je aan de volgende criteria:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Aantoonbare werkervaring in een leidinggevende functie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Je legt makkelijk contact met anderen en hebt een groot empathisch vermogen. Je hebt en gezonde dosis energie en bent proactief
  • Daarnaast ben je analytisch met een commerciële sense

Een assesment kan deel uit maken van de selectieprocedure.



Aanbod

Topbrands biedt een professionele werkomgeving en faciliteert alle benodigdheden die je moet hebben om succesvol te zijn als Teamleader Sales Support. Daarnaast biedt Topbrands:

  • 32 tot 40-urige werkweek
  • 28 vakantiedagen met mogelijkheid tot bijkopen van 10 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek)
  • Investering in jouw professionele ontwikkeling
  • Learning Hub voor alle medewerkers waarmee je op een laagdrempelige manier toegang hebt tot allerlei trainingen en opleidingen
  • Reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en een pensioenregeling waarbij Topbrands tweederde van de premie betaalt
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan het Topbrands Fietsplan
  • Laptop, fruit, lekkers bij de lunch, bedrijfsfeesten, bootcamp en padel


Bedrijfsomschrijving


Bij Topbrands staan ze voor Topmerken, Topklanten en Topcollega’s. Wat ze bij Topbrands met elkaar gemeen hebben is de passie voor mooie merken en internationale handel. Zij zijn continu op zoek naar de beste producten voor hun klanten binnen de expertise van Personal & Home care. Zij zijn wereldwijd actief en hebben een bijzonder breed assortiment met verschillende merken en private label producten. Denk hierbij aan wasmiddelen, bad/douche producten, geuren, make up, schoonmaakmiddelen en haarproducten en sinds dit jaar ook food. Zij functioneren als handelshuis voor een groot aantal bekende A-merken en ze ontwikkelen hun eigen merken en private labels. In totaal zijn zij binnen Europa met 275 collega’s, waarvan ruim 235 collega’s werkzaam zijn in Nederland, verdeeld over het logistiek centrum in Kolham (Groningen) en het hoofdkantoor in Oud-Beijerland. De regiokantoren zijn in Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zweden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in