+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Coördinator garantie en kwaliteit Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 4.800 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een coördinator kwaliteit en garantie. Jij hebt een gecombineerde functie, waarbij je je enerzijds bezig houdt met garantiezaken en anderzijds met kwaliteit van onze projecten in zowel het voortraject als tijdens de uitvoeringsfase. Wanneer er na oplevering van een project een gebrek ontstaat en iemand beroept zich op de garantie dan ben jij degene die dit netjes afhandelt. Je taken omvatten onder andere het zorgen voor of coördineren van de technische beoordeling van garantie. De afdeling Planning verzorgt de 1e lijns garantiemelding. Je neemt de melding over van hen en daarbij begeleidt je en stuur je partijen aan. Voor de klanten en onderaannemers ben jij dan ook het aanspreekpunt met betrekking tot de garantiekwesties en zorgt ervoor dat de betrokkenen tussentijdse updates ontvangen over de voortgang. Door jouw acties en adviezen komt er een oplossing en zorg je er voor dat alle partijen tevreden zijn. Daarnaast denk je mee over verbeteringen van onze processen, bouwmethodiek en materiaalkeuzes, zodat de kwaliteit naar een hoger niveau wordt gebracht. Door jouw bevlogenheid zorg je er voor dat dit altijd ‘on top of mind’ is binnen ons bedrijf. Duurzaam bouwen is een onderwerp waar jij blij van wordt. Je hebt een adviserende, controlerende en initiërende functie, met de nadruk op de realisatie van gemaakte plannen rondom kwaliteit. Dankzij jouw adviezen en acties tillen ze de bedrijfsprestaties naar een hoger niveau. Wie weet welke ontwikkelingen, groei en innovaties door jouw kennis en kunde gaan ontstaan! Je werkt hierbij nauw samen met de KAM coördinator.



Gevraagd

Jij houdt ervan om verantwoordelijkheid te nemen en bent sociaal genoeg om te kunnen schakelen met allerlei verschillende partijen. Schiet je al een voorbeeld te binnen van hoe jij een project terug op de rails hebt weten te krijgen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal.

Waar maak je ons verder blij mee?

·      Je hebt MBO4 of HBO niveau vanuit je opleiding of relevante ervaring welke direct- indirect met garantie en kwaliteit te maken heeft

·      Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen de bouw

·      We zijn nauw verwant met de regio, bij voorkeur ben jij dat ook

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Solliciteer dan vandaag nog en mis deze speciale kans niet!



Aanbod

Jij zorgt voor een optimale coördinatie voor de garantie en kwaliteit en je werkgever zorgt goed voor jou. Zo hoort het toch ook? Deze organisatie vindt van wel. Zij vinden het belangrijk dat jij aan het einde van je werkdag tevreden en gezond weer naar huis gaat. Daarom bieden ze jou een aantrekkelijk en compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden als Coördinator garantie en kwaliteit:

·      Een mooi salaris tussen de € 3.300,- en €4.800,- op basis van je kennis- en werkervaring

·      Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

·      40 vakantiedagen inclusief ADV-uren

·      Goede pensioenregeling

·      Reiskostenvergoeding of een auto van de zaak

·      Aandacht voor jouw work-life-balance door flexibel te kunnen werken en in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes

·      Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional

·      Een team van vakkundige collega’s die voor je klaar staan.

Het gaat om een fulltime functie van Coördinator garantie en kwaliteit waarbij je uiteindelijk de vaste kern van de organisatie gaat versterken. Wij van Continu Professionals kennen deze werkgever en deze vacature zeer goed en kunnen jou optimaal voorbereiden en begeleiden. We ondersteunen jou vanaf het eerste contact tot ver na je eerste werkdag.



Bedrijfsomschrijving

Dit middelgrote en moderne familiebedrijf is bijna 80 jaar actief en kent naast Woningbouw & Specials ook de afdeling Service & Onderhoud. Het team S&O is gespecialiseerd in (dagelijks) onderhoud, renovatie en kleinschalige nieuwbouw. Het Team W&S focust zich op diverse woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten. De komende projecten richten zich vooral op appartementengebouwen en hebben een omvang tussen de 1-30 miljoen. Hun team specialisten zet dagelijks een stapje extra voor hun klanten en bestaat uit ongeveer 80 collega’s met diverse functies. Denk hierbij aan vaklieden, werkvoorbereiders, planners, uitvoerders en projectleiders.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in