+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.

Projectleider Nieuwbouw en Renovatie Weert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als projectleider (32-40 uur) bij deze gerenommeerde aannemer ben je verantwoordelijk voor het coördineren, plannen en organiseren van diverse uitdagende projecten, met als doel een succesvolle uitvoering te realiseren.

Wat ga je precies doen?

In de rol van projectleider neem je de leiding in uiteenlopende en boeiende projecten. Deze variëren van het renoveren van bewoonde en onbewoonde woningen tot het realiseren van nieuwbouwprojecten voor zowel woningen als utiliteitsgebouwen. Ook het transformeren van bestaande gebouwen tot bijvoorbeeld hotelkamers, studentenwoningen of onderwijsruimtes, evenals het verbouwen van theaterzalen en scholen behoort tot de mogelijkheden. Kortom, een diversiteit aan uitdagende projecten. Je voorziet projecten in de planningsfase van advies, waarbij je input levert over planning, routing, bouwplaat inrichting en bouwmethodologie.

Zie je jezelf als de spil in het web van diverse projecten?

Je behandelt elk project als jouw eigen onderneming binnen onze organisatie. Je streeft naar goed doordachte plannen binnen kwaliteitsrichtlijnen, klanttevredenheid, budget en planning. Ook draag je verantwoordelijkheid voor de uiteindelijke oplevering en de bijbehorende afhandeling.

Ben je een teamspeler die relaties goed kan onderhouden?

In deze functie vervul je de rol van verbinder tussen alle betrokken partijen, waaronder opdrachtgevers, architecten, constructeurs, adviseurs, partners, het interne projectteam (werkvoorbereiders, hoofduitvoerders en huurderscoaches) en bouwmedewerkers. Je zorgt ervoor dat het optimale resultaat wordt behaald. Tevens bouw je proactief aan een effectief netwerk van relaties met het oog op het verwerven van (nieuwe) projecten.



Gevraagd

Het is belangrijk dat jij als Projectleider niet alleen klantgericht en sociaal bent, maar ook de hoogste eisen stelt aan het werk dat je oplevert. Vind jij dit de normaalste zaak van de wereld en herken jij jezelf in de onderstaande omschrijving? Solliciteer dan vandaag nog en wellicht verwelkomen wij je binnenkort binnen ons team!

  • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting bouwkunde.
  • Meerdere jaren ervaring als projectleider in de bouwsector.
  • Ervaring met projecten met budgetten variërend tussen de 500.000 en 10 miljoen euro.
  • Je hebt leiderschapskwaliteiten en bent goed op de hoogte van de voortgang van je projecten.
  • Besluitvaardigheid is een van je sterke eigenschappen, en het coördineren en afstemmen van werkzaamheden is voor jou vanzelfsprekend.


Aanbod

Je krijgt hier de kans om als Projectleider mee te werken aan mooie projecten. Dit doe je bij een mensgerichte onderneming die aanvoelt als een familie. Fijne systemen, gave innovaties en trotse collega's, wat wil je nog meer?

Nou, wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Een salaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring
  • Een functie voor 32 tot 40 uur in de week
  • Een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
  • 25 vakantiedagen en 15 ADV
  • Veel opleidingsmogelijkheden
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Doorgroeimogelijkheden, want groei is belangrijk voor ons


Bedrijfsomschrijving

Wat maakt dit bedrijf bijzonder?Binnen deze organisatie heerst een informele familiecultuur met korte communicatielijnen. Iedereen staat voor elkaar klaar en ze spreken elkaar aan bij de voornaam.Op je eerste werkdag word je warm verwelkomd en leer je tijdens een informatieve en gezellige introductiebijeenkomst je nieuwe collega's kennen. Voorafgaand aan je eerste werkdag ontvang je informatie over je eerste dagen in het team. Ze hechten ook veel waarde aan je persoonlijke ontwikkeling, wat wordt gefaciliteerd door onze interne Academy.Binnen deze organisatie vieren ze successen graag, vaak met een traktatie. Voor het leven na het werk zijn ze altijd in voor een feestje. Denk aan zomerborrels, vieringen rond Sinterklaas en Nieuwjaar, en andere leuke georganiseerde activiteiten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in