+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Servicedesk medewerker Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Medewerker Servicedesk Beheer en Onderhoud werk je samen met een team in een kantoor in Rotterdam. Je helpt bij het oplossen van problemen en zorgt dat alles goed verloopt. Je praat met klanten, plant het werk en zorgt dat monteurs weten wat ze moeten doen. Je werkt aan verschillende projecten, zoals in winkelcentra, kantoren en ziekenhuizen. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Medewerker Servicedesk Beheer en Onderhoud

Bedrijfsonderdeel:

Onze Klant Bouw en Techniek Gebouwservices Zuidwest

Werklocatie:

Als Medewerker Servicedesk bij Onze Klant Gebouwservices Zuidwest werk je vanuit ons aangename kantoor in Rotterdam. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een tijdige en bevredigende afhandeling van storingen en onderhoud die worden uitgevoerd door onze buitendienstmonteurs. Thuiswerken is helaas niet mogelijk.

Projectbeschrijving:

In een tijd waarin gebouwen steeds geavanceerder worden en installaties steeds ingewikkelder, vervul je een cruciale rol in integrale utiliteitsbouwprojecten bij Onze Klant Bouw en Techniek Regio Zuidwest. Creativiteit is een essentiële eigenschap om een integrale en innovatieve partner te zijn, waarbij we 'out-of-the-box' denken omarmen. We zijn flexibel in onze aanpak en staan altijd open om zowel onze klanten als onszelf te verrassen met passende oplossingen, service en dienstverlening.

Binnen ons regiokantoor hebben we een toegewijde afdeling die verantwoordelijk is voor Beheer & Onderhoud, opgedeeld in Contracten en Regiowerken. Regiowerken focust op projecten voortkomend uit bestaande contracten met vaste klanten. Onze geïntegreerde projecten variëren in omvang van enkele duizenden euro's tot €1.000.000,- en omvatten verschillende faciliteiten, zoals winkelcentra, kantoorpanden, ziekenhuizen en meer. Voorbeelden van projecten zijn winkelcentrum Alexandrium, KPN-gebouwen, De Markthal, Booijmans van Beuningen en het Erasmus Medisch Centrum. Onze opdrachten kenmerken zich door te werken in 1:1 bouwteams. Naarmate we meer prestatiecontracten DBM (Design, Build, Maintain) onder UAV-GC (Uniforme Administratieve Voorwaarden - Geïntegreerde Contractvorm) verwerven, vallen ook ons onderhoud en bijbehorende werkzaamheden onder deze contractvorm.

Werkzaamheden:

Elke ochtend start je met een teambriefing om de dag te plannen, taken te verdelen en prioriteiten vast te stellen. De telefoon gaat over en een klant meldt een verstopte wc. Vervolgens regel je met een monteur wanneer hij ter plaatse kan zijn. Daarna check je of de melding correct is afgehandeld en het probleem is opgelost. Soms duurt het een dag voordat iemand ter plaatse kan zijn; in dat geval bel je de volgende dag de klant om te controleren of alles naar tevredenheid is opgelost.

Soms ontstaat er een plotselinge storing, zoals een gesprongen waterleiding of een defecte luchtbehandelingsinstallatie in een ziekenhuis. Het is essentieel om de juiste vragen te stellen over de ernst van de situatie en de aard van het probleem.

Je werk is zeer gevarieerd. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, eindgebruikers, het Onze Klant-team en een breed scala aan onderaannemers. Jouw rol is om de operatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook wordt je inzet gewaardeerd bij het analyseren en verbeteren van onze dienstverlening. Als team behandelen we ongeveer 30 meldingen per dag, die samen worden afgehandeld.



Gevraagd

Selectiecriteria

·        Een afgeronde technische opleiding 

·        Een verbinder tussen de binnen- en buitendienst 

·        HBO werk- en denkniveau  

·        Enige ervaring met de werkzaamheden als Service Coördinator in een technische omgeving; 

·        Service- en procesgericht 

·        Woonachtig in omgeving Zuidwest 

·        Taal: Nederlands 

Verder beschik jij over de volgende talenten: 

·        Sterke en nuchtere persoonlijkheid;

·        Proactief met een sterke drang naar kwaliteit

·        Ga je systematisch en secuur te werk

·        Doorzettingsvermogen, je geeft niet op tot je de oplossing hebt

·        Flexibel en klantgericht

·        Communicatief; je kunt je goed verwoorden en door de juiste vragen te stellen tot de kern van een vraag of probleem komen

·        Ervaring met algemene software pakketten



Aanbod

·        Zsm starten!

·        Opdrachtduur: 1 jaar met intentie tot overname (deta-vast)

·        Deta-vast 

·        ZZP'ers komen niet in aanmerking.

·        40 uur (minder helaas niet mogelijk)

·        CAO: Technisch Installatiebedrijf



Bedrijfsomschrijving

De positie betreft een fulltime functie waarin je uiteindelijk een integraal onderdeel van het bedrijf zult vormen. Continu begeleidt je gedurende het gehele proces, van voorbereiding tot en met de periode na de gesprekken, op weg naar je nieuwe baan. Wij beschikken over uitgebreide kennis van zowel de vacature als het bedrijf. Hierdoor ben je goed voorbereid op de sollicitatieprocedure. Welke vragen zijn relevant om te stellen? Wat is de geldende dresscode? Welke vragen kun je zelf verwachten? Wij hebben alle antwoorden en staan klaar om je te helpen het maximale uit het gesprek te halen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in